torstai 7. toukokuuta 2020

NEUTRALS

fashion

muotiValkoisen ylisuuren paitapuseron hankkiessani ajattelin käyttäväni sitä vain kapeiden farkkujen kanssa, mutta kun kokeilin sitä leveiden farkkujen kanssa, totesin niiden sopivan hyvin yhteen. Villakangastakin ja saappaiden kanssa asusta tuli täydellinen välikauden asu. Viime päivinä ilmassa on ollut lievää turhautumista melko viileisiin aamuihin, on kurjaa pukeutua aamuisin neuleeseen, kun tietää iltapäivällä töiden jälkeen joutuvansa palaamaan kotiin kuumissaan. 


Joka vuosi odotan malttamattomana kevättä ja talven kylmyydessä unohdan täysin, että oikeasti keväällä ei ole kovin lämmintä. Eikä välttämättä edes kesällä. Valitettavasti Suomen suvessa tarvitaan niitä kesäneuleita. Järkevä hankkisi viimeistään tässä vaiheessa kesäneuleen, itse sen sijaan katselen sandaaleita. 


Sandaaleista ja kenkämuodista yleensäkin, mitä mieltä olette viime aikoina muotiin tulleista hieman neliömäisistä kengänkärjistä ? Itse en ole ollut niistä kovin innostunt, mutta nyt olen hitaasti lämmennyt niille. Eivät ne toki vieläkään ole suosikkini ja itse pidän edelleen eniten kapeakärkisistä kengistä. Kengät on minusta muutekin sellainen juttu, joita en viitsi joka kaudelle uusia trendin mukaisia  hankkia, jos ei muuten ole tarvetta. 


Tunnelmallista torstaita !
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig