torstai 6. helmikuuta 2020

VITAMIINI C

diego dalla palma

* Diego dalla Palman tuotteet pr-näytteitä *

Italialaisen kosmetiikka brändin Diego dalla Palman Vitamina C kasvovoide ja -naamio on täydellinen kombo tähän vuoden aikaan. Raikastava ja virkistävä tehopakkaus talven rasittamalle iholle. Kasvovoide on sopii erinomaisesti  ikääntyvälle iholle kirkastamaan ja häivyttämään pieniä juonteita. Kasvonaamio puolestaan virkistää ja kirkastaa ihoa.




Itse tykkään näistä yksittäispakatuista naamioista, joita on nyt monella brändillä. Valmis naamio on helppo laittaa kasvoille. Tämä c-vitamiinia sisältävä naamio todella kirkastaa väsynyttä ihoa ja saa sen näyttämään freesiltä. Kun kasvoilta poistuu väsymyksen ja stressin merkit on oma olokin energisempi.



Kasvovoide puolestaa sopii käytettäväksi aamuin illoin ja siinä on ihana tuoksu. Voide kostetuttaa ihoa todella tehokkaasti ja kosteutettu tunne pysyy koko päivän. Tuote sopii kaikille ihotyypeille. Vanhenevaa ihoa tämä voide hellii vähentämällä epätasaista pigmentaatiota. Tästä voiteesta tuli nopeasti oma suosikkini. Levittyy ia imeytyy iholle juuri niinkuin laadukkaan kasvovoiteen kuuluukin. 




Pidätkö yksittäispakatuista kasvonaamioista ?
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig