tiistai 28. tammikuuta 2020

SAMETTIPUKU

muoti

Yksi menneen syksyn lempivaatteista oli kuvissa näkyvät KappAhlin sammarit. Joten voitte arvata, että olin iloinen kun löysin alesta niihin bleiserin. Bleiseri on myös KappAhlin ja se osui silmiin, kun olin alusvaate ostoksilla. Nyt olen käyttänyt samteiipukuani takin alla, mutta kunhan kevät tulee voin käyttää sitä yksin aina siihen asti kun oikeasti tulee lämmin. Samettihousut nousivat tosiaan syksyllä suosikiksi myös sen takia, että ne ovat paljon mukavammat ja lämpöisemmät kuin farkut.

Wool coat Zara // corduroy blazer & pants KappAhl // t-shirt Nanso // beanie H&M // leather boots Tiger of SwedenBleiseri toki sopii yhdistettäväksi moneen muuhunkin asuun. Mustan kukkamekon kanssa, farkkujen tai mustien housujen kanssa sekä parinkin eri hameen kanssa. Ostaessani uuden vaatteen mietinkin aina mihin kaikkeen sen voin yhdistää, jos yhdistelmiä tuntuu löytyvän useampia, on ostopäätös helpompi tehdä. Sellaiset vaatteet jäävät itseltäni ostamatta, joihin ei tunnu löytyvän jo olemassa olevista vaatteista yhtäkään yhdisteltävää tai jos uuden hankinnan tehdessäni joutuisin ostamaan jotakin muuta uutta, että voisin ylipäänsä käyttää sitä. Alennusmyynneissä ja muutenkin shoppaillessa kannattaakin aina pitää järki mukana. Ja paras ostos on sellainen jolle tulee mahdollisimman monta käyttökertaa. Itselläni onkin viime vuosina harvoin enää tullut virhe ostoksia. Oikeastaan ei lainkaan. 


Oletko onnistunut välttämään virheostokset ? Tunnelmallista tiistai iltaa !
Share:

2 kommenttia

 1. Olipa hyvä säkä!! Aivan ihana samettipuku! Värikin täydellinen sinulle ja sametti lämmittää kevään tuloa odottaessa. Minä teen myös ostoksia sen verran harvoin nykyään että harvemmin tulee huteja. Koitan tarkemmin ajatella vaatteen käyttömäärää ja kestoa, en halua ostaa kertakäyttöisiä vaatteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää puku on kyllä ihanaaa ! Eikö olekin kiva, kun kaapissa ei enää roiku turhia vaatteita ? Nuorempana tuli kyllä joskus hankittua ihan hassuja juttuja ;)
   Kertakäyttöön ei tosiaan kannata ostaa mitään, ei edes sitä kallista ja laadukasta vaatetta.

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig