sunnuntai 26. tammikuuta 2020

DETAILSPienet yksityiskohdat korostavat omaa tyyliä. Itse pidän juuri nyt pienistä koruista ja kulta materiaalina on hiljalleen hiipinyt hopean rinnalle. Kaleva Korun kapoinen rannekoru ja KappAhlin kullan värinen riipus sopivat täydellisesti yhteen. Tyylin viimeistelee Ideal of Swedenin  musta marmorikuvioinen puhelinkuori kultaisilla yksityiskohdilla. Huomatkaa myös huulipuna hylsyn kullan väri. 
Huulipuna on tainnut vilahtaa täällä jo aikaisemminkin tai ainakin sen kirkkaan punainen versio. Puna on Kicks Beautyn ja niissä on loistava hinta/laatu suhde. Punat levittyvät upeasti ja ne tuntuvat huulilla hoitavilta. Pysyvyyskin on loistava. Oma kirkas punani on myös sottaamaton, joka on aika tärkeä asia sekin. Tätä nudea väriä käytän arkisin ja se sopii täydellisesti mysö mustiin asuihin. 
Tänään olen viettänyt koti sunnuntaita rennosti verkkareissa. Ollaan siivottu ja kokkailtu. Ja käyty kaupassa ruoka-ostoksilla. Vielä pitäisi laittaa pesukone pyörimään ja olaan ensi viikkoon valmiina. Itselläni on tosin ensi viikolla kaksi arki vapaata, joten viikko on hieman keveämpi. Ja se on aika ihanaa se. 

Miten sinun viikonloppusi on sujunut ? Suloista sunnuntain jatkoa !
Share:

2 kommenttia

 1. Kivat kollaasit - jälleen. Ja huulipunasta tykkään myös, niiden laatu on todella hyvä.
  Itse olen keräillyt tänään kesävaatteita tulevaa reissua varten. Huomasin myös, että kaappiin oli kertynyt ihan liikaa samanhenkisiä hellevaatteita, joten sortteerasin myös niitä samalla. En muuten ehtinyt edes ulos tänään - tai ei tullut lähdettyä.
  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa kivalta puuhalta. Nyt onkin niin kurjat ilmat, että on ihanaa päästä matkalle :)

   Mukavaa ja lämmintä reissua sinulle Maarit <3

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig