tiistai 21. tammikuuta 2020

OVERSIZE WHITE SHIRT

fashionValkoinen paitapusero on klassikko ja ylisuurena myös todella mukava. Minulla on useita valkoisia paitapuseroita, kaikki vähän erilaisia. Valkoisten paitapuseroiden lisäksi vaatekaapistani löytyy myös kokoelma raidallisia paitoja. Käytän paitapuseroita yksinään, mutta myös neuleiden ja bleisereiden kanssa. Minusta valkoinen paita ei mene koskaan pois muodista ja siksi se on yksi oman pukeutumiseni perusjutuista.

Tätäkin kuvien ylisuurta paitaa voi käyttää myös ympäri vuoden. Pyrin siihen, että mahdollisimman monia vaateita voisi käyttää kesät talvet. Suomen ilmastosta johtuen kun kuitenkin joutuu hankkimaan myös sellaisia vaatteita, jotka ovat vain kesä tai talvi käyttöön. Ympäri vuoden käyttettävät vaatteet helpottavat myös vaatehuoltoa, kun ei tarvitse koko vaatekaapin sisältöä vaihtaa vuoden aikojen mukaan.

Paras paitapusero on kokonaan puuvillaa ja kestää käytössä vuosia. Monet vannovat myös silkin nimiin, mutta itse pidän enemmän puuvillaisista paitapuseroista. Ainoa harmillinen asia niissä on silittäminen. Silitän usein monta paitaa kerrallaan, koska joudun aina erikseen ottamaan silityslaudan ja -raudan esiin. Olisi kyllä ihanaa omistaa kodinhoitohuone, jossa kaikki vaatehuoltoon tarvittavat jutut olisi aina esillä . Kotitöistä tykkäänkin kaikista eniten vaatehuoltoon liittyvistä jutuista. Kuinka ollakkaan . . . 

Oletko valkoisten paitojen ystävä ? Tunnelmallista tiistain jatkoa !
Share:

2 kommenttia

  1. Valkoinen paitis toimii aina, oli iso tai pieni. Klassikko. <3 Ihanat kuvat Sara ja sydämellistä viikonloppua sinne. <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig