lauantai 25. tammikuuta 2020

MUSTA VILLAKANGASTAKKI

muoti





Etsin pitkään sopivaa mustaa villakangastakkia ja viimein löysin sen. Tykkään takin pituudesta ja mallista. Villaa tässä Zaran takissa on 75 % ja takki on kevyt, mutta kuitenkin lämmin. Eihän villakangastakki tietänkään untavatoppista voita lämpimyydessä. Siksi tämä onkin sopiva kaupunkitakki. 







Päivän asu oli muutenkin melkein musta huivia lukuunottamatta. Väriä asuun toi myös punainen huulipuna, ja sitä pitäisi todellakin käyttää useammin, sillä punainen väri huulilla piristää muuten kalpeaa ja väsähtynyttä talvi olemusta. Jos talvi vtää milen maahan, niin kyllä iholla ja hiuksissakin talvi näkyy ja tuntuu. Oma ihoni oikein huutaa kosteutta ja hiukset ovat elottoman oloiset. Kevättä odotellessa siis.







Tänään söin jo muuten ensimmäisen laskiaispullan ja kyllä maistui hyvältä. Ennen tykkäsin laskiaispullista mantelimassalla, nykyään valitsen aina mansikkahillolla. Käytiin myös äidin kanssa Triplassa ja jälleen kerran huomasin etten ole kauppakeskuksissa viihtyvää tyyppiä. Kampissa ja Forumissa sekä muissa keskustan kauppakeskuksissa kyllä viihdyn. Ne tuntuvat vähemmän kauppakeskuksilta, kun ovesta ulos astuessa on kuitenkin keskustassa. 


Shoppailetko kauppakeskuksissa ? Leppoisaa lauantai iltaa !
Share:

8 kommenttia

  1. Musta villakangastakki on must! Ja ihanan olet löytänyt. Kokomusta asu on muutenkin aina niin tyylikäs ja myös helppo ratkaisu.
    Annoin oman takkini tyttärelleni ja nyt pitäisi löytää itselle uusi - onkohan tämä sinun takkisi kevään uutta mallistoa!
    Ihanaa viikonloppua Sara!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on ollut monta vuotta etsinnässä täydellinen musta villakangastakki ja nyt löysin sen. Pari kertaa aiemmin on löytynyt kiva, mutta kun hidastelin ostoa, jäin ilman. Tämä on uutta mallistoa, alesta en tosiaan vuosien aikana mustaa takkia löytänyt.

      Kiitos samoin sinulle Maarit !

      Poista
  2. Kylläpä musta näyttää hyvältä sinun päälläsi! Tyylikäs asukokonaisuus.

    En ole kauppakeskusihminen. Triplasta en tykännyt, kun kävimme siellä. Viihdyn paremmin isolla kirkolla käydessäni keskustassa.

    Mukavaa viikonloppua Sara :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kyllä se musta taitaa olla mun väri ;)

      Triplasta en minäkään tykännyt, käyn mielummin keskustassa. Varsinkin kun liikun julkisilla. Pasila on myös jotenkin niin ankea paikka.

      Kiitos samoin sinulle :)

      Poista
  3. Tosi kaunis ja ajaton takki. :)

    Myönnän, etten shoppaa. Olen vaatteiden osalta nettishoppailija, tykkään sovittaa kaiken kotona.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jonna :)

      Hah, mä tykkään kanssa kotishoppailusta ;) Tämän takin ostin netistä, tosin kävin sen Zarasta noutamassa. Ostan ehkä puolet netistä ja puolet kaupoista. Netistä saatan ostaa myös, jos kaupasta ei loydy kokoani tai sitä olisi vain jossain kauempana kauppakeskuksessa :D

      Poista
  4. Kivan näköinen takki, teit hyvän löydön. Mukavaa sunnuntai-iltaa!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig