lauantai 4. tammikuuta 2020

BLACK OUTFIT

fashion

fashion

muoti


Tähän kokomustaan talvi-asuun olen pukeutunut jo monta kertaa. Untuvatoppatakki pitää lämpimänä ja väljä merinovillainen neulemekko on mukava. Olin suunnitellut pukevani ylle ihan muuta, mutta kun kokeilin asua, iski epämukavuus. Syynä saattoi olla myös vähän kurja olo, sillä kurkkua kaihertaa ja nenä on tukossa. 


Käytiin kuopuksen kanssa lounaalla ja en kuulkaa ollut ainoa nuhanenä. Ympärillä ravintolassa yksi jos toinenkin niisti nenää ja yski. Taitaa olla nyt liikkeellä flunssaa. Ulkona kyllä aamupäivän auringosta huolimatta oli tosi ikävä viima, juuri sellainen joka saa silmät ja nenän vuotamaan, vaikkei mitään flunssaa olisikaan.


Alennusmyynneissä en ole juurikaan ehtinyt käydä. Yhden pienen ostoksen tein viime viikolla, lisäksi ostin uuden kalenterin. Tykkään paperikalenterista, vaikka käytän myös puhelimen kalenteria. Tänään kävimme tyttären kanssa alusvaate ostoksilla ja ruokakaupassa. Molemmat aika tuskastuttavia, enkä nauti kummastakaan. Itse asiassa tuskastun aika monessa kaupassa


Uusi vuosi on lähtenyt käyntiin mukavasti, viikko hujahti töissä ja nyt on edessä vapaa viikonloppu. Tänään ehdin jo siivoilla aamulla, huomenna vielä pyykinpesua. Niitä normi juttua, joita on pakko tehdä. Tosin tänään oikein nautin siivouksesta, sillä ulkona paistoi aurinko ja oli kivaa kun näki mitä teki. Huomenna ehkä käyn katsomassa miltä Lux Helsinki näyttää tänä vuonna.


Leppoisaa lauantai iltaa !
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig