torstai 26. joulukuuta 2019

WHAT I WORE

fashion

muoti


Joulu on sujunut mukavasti lukien, leffoja katsellen ja suklaata napostellen. Ja tietysti pitkistä yöunista nauttien. Unen kanssa ei todellakaan tarvitse tapella, sillä minuun  tämä pimeys vaikkuttaa niin, että nukahdan saman tien kun painan pääni tyynyyn. Riippumatta kellonajasta. No, se on varmaan hyväkin, ainakin tulee nukuttua tarpeeksi.

Postauksen asukuvat on napattu aattona, jolloin menimme äitini luokse syömään. Vesisateesta huolimatta puin ylleni tuon Gannin vaalean villakangastakin ja kuin ihmeen kaupalla se säilyy puhtaana. Muuten asu oli enemmän mukava kuin juhlava. Jalassa villasukat ja ECCOn mukavuus nilkkurit, KappAhlin Carrie hame ja sinivalkoraidallinen paitapusero. Alunperin oli tarkoitus ottaa asukuvat koko asusta, mutta kurjan ilman vuoksi en voinut riisua takkia yltäni. 

Joulun kunniaksi lakkasin kynnet kirkkaan punaisella lakalla ja punasin huuletkin samalla sävyllä. Kummasti tuo kirkas punainen huulipuna piristää ilmettä. Ensi vuoden aikana vosi useammin käyttää huulipunaa, itse olen vähän laiska sen suhteen. 

Huomenna koittaa taas arki aikaisine herätyksineen. Monet meistä varmaan myöskin suuntaa alennusmyynteihin, jotka ovat jo alkaneet. Itselläni on muutama juttu, joita tarvitsen. Saa nähdä löytyykö niitä alesta. Joitakin nettikauppoja jo selailin ja minusta tarjonta näytti lähinnä kirjavalta. Alennusmyynneistä kannattaisi tietysti ostaa jotain klassista vaatekappin perusjuttuja, mutta kokemukseni mukaan tarjonta on huonontunut vuosi vuodelta. Monet kaupat myyvät vanhoja varastoja ja kaikenlaisia hömpötyksiä. 

Millainen joulu sinulla oli ? Tunnelmallista tapaninpäivän iltaa !
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig