lauantai 28. joulukuuta 2019

VUODEN 2019 ASUJA 2/3

muoti
Tähän postaukseen valitsin täällä blogissa nähtyjä asuja keväältä ja kesältä. Vaalea KappAhlin pellavapuku oli yksi koko kesän suosikeista ja käytin siihen kuuluvia rentoja housuja usein muutenkin. Myös puvun safarityylistä jakkua tuli käytettyä niin farkkujen kuin myöhemmin syksyllä mustien housujenkin kanssa. Kesäpuku on kyllä yksi omista suosikeistani tulevaankin kesään, niin helppo ja monikäyttöinen.
Kuvan kukkamekko taas oli yksi käytetyimmistä vaatteista viime kesänä. KappAhlin Vintage Stories kokoelma jaksaa ihastuttaa joka vuosi. Minulla on edelleen käytössä muutaman vuoden takainen valkoinen pitsimekko ja sitä sekä kuvan kukkamekkoa tulen varmasti taas käyttämään ensi kesänäkin. Kesämekoissa kivaa on sekin kuinka pieneen tilaan ne menevät matkalle lähdettäessä. Tunnustan ehdottomasti olevani mekko ihminen. Mekko on kätevä vaatekappale ja sen voi helposti stailata erilaiseksi asusteita vaihtamalla.Mustan ja valkoisen lisäksi omasta vaatekaapistani löytyy paljon pastellivärejä, varsinkin kesävaatteissa. Viihdyn erityisen hyvin hieman kylmän sävyisissä väreissä ja viime vuosina niitä on ollut helppo löytää. Minulla on myös paljon vaatteita, joita voi käyttää ympäri vuoden. Tuo vaaleansininen paitapusero on yksi sellainen ja talvisin käytän sitä usein mustan neuleen alla mustien housujen kanssa. 
Kesällä viileinä päivinä käytän yleensä farkkuja t-paidan tai kesäneuleen kanssa. Kuvan kimono on myös kiva vaihtoehto ja rakastan sen värejä sekä kuosia. Kimonoa olen käyttänyt myös kokomustan asun kanssa ja silloin sen väritys pääsee hienosti esille. Vagabondin nupukki tohvelit ostin alesta ja minulla on sama malli myös mustana. Niitä molempia käytin kesällä silloin kun lenkkarit on liian kuumat mutta sandaalit liian kylmät eli aika usein, koska Suomen kesä nyt on sellainen. Niitä varsinaisia hellepäiviä on loppujen lopuksi kovin vähän. 


Alkukesän hempeiden värejen jälkeen koitti taas paluu mustaan ja muihin tummempiin väreihin. Itselleni käy aika usein niin, että alkukesästä ihastelemani hempeät kesävärit alkavat jossain vaiheessa tökkimään ja silloin mustat asut tuntuvat ihanan tutuilta. Minulla onkin myös muutama kesämekko mustana ja niihin on kiva pukeutua vuosi vuoden jälkeen. Mustassa on sekin hyvä puoli, että musta vaate säilyy ajattomana vuodesta toiseen. Kaapistani löytyy musta pellavamekko, joka on yli kymmenen vuoden takaa. Kun mekon mallikin on ajaton, voi sitä hyvin käyttää yhä. 


Mitkä ovat sinun kesävärejäsi ? Aurinkoista päivää !


Share:

2 kommenttia

 1. Voi miten kesäisiä kuvia!! Tuo vaalea pellavapuku on ihana. Mulla oli aikoinaan suklaanruskea puku ja sitä tykkäsin myös käyttää todella paljon. Hyvää loppuvuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Suklaanruskea on kaunis väri, tekisi mieli kokeilla taas. Itselläni oli joskus nuoruudessa paljonkin ruskeita vaatteita ;)

   Kiitos samoin sinulle !

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig