sunnuntai 15. joulukuuta 2019

OLOHUONEEN SEINÄN MAALAUS

sisustus

* Vintron maali saatu Värisilmältä *

Muutaman päivän ylimääräisellä vapaalla ehtii tehdä kummasti kaikkea, kun vaan pysyy päätöksessä. Minun oli tarkoitus maalata tuo olohuoneen sohvan takainen seinä jo kesälomalla, mutta se sitten jäi. Ehkä siksi, että loma oli liian pitkä ja seinän maalausta pystyi aina siirtämään, kunnes tuli se päivä, jolloin tajusi, että loma meni jo. Nyt tein tarkan aikataulun ja kas seinä tuli maalatuksi. 


värisilmä

värisilmä


Vintron Supreme- maalin sain Värisilmältä ja tämä maali on helposti maalattava mattamainen emulsiomaali. Siinä on hurjan kauniita maitomaisia sävyjä ja meidän olohuoneen seinässä on nyt sävy Madame Pompadour, joka on tuollainen hempeän vaaleanpunainen. Sävy on minusta viileän tyylikäs, ei lainkaan karkkimainen.


 Seinän maalaus sujui tosiaan nopeasti. Tein ensin pohjatyöt eli puhdistin ja paikkasin . Sen jälkeen hioin paikatut kohdat ja teippasin listat  jne. Sitten vaan maalaamaan. Ensin pensselillä reunat ja paikatut kohdat ja lopuksi koko seinä telalla. Eniten aikaa vei alkuvalmistelut, itse maalaus ei niinkään. Vintron Supreme maalilla on helppo maalata aloittelijakin. Maali kuivuu neljässä tunnissa ja todella riittoisaa. Meilläkin tuosta kahden ja puolen litran purkista jäi niin, että sillä maalaisi vielä toisenkin seinän. 

Olen todella tyytyväinen lopputulokseen. Seinän väri on täydellinen. Rakastan tuota sävyä ja kaunista himmeää mattapintaa. Koko olohuone tuntuu muuttuneen ja ensimmäiset päivät uuden seinän kanssa olivat hauskoja, luulin nimittäin joka kerta seinän nähdessäni olevani väärässä kodissa. 

Seinältä puuttuu vielä taulut, joita on tullut muutamia lisää. Ne aion ripustaa joululoman aikana, jolloin koti saa myös hieman enemmän jouluista ilmettä. 

Suloista sunnuntaita !
Share:

3 kommenttia

 1. Olen itsekin huomannut saman kun on pitkä loma eikä tee päätöstä tekemisestä, niin se jää. Nyt kun oli joulun pyhät, niin sain maalattua makuuhuoneemme seinät. Ensimmäisinä päivinä katsoin myös seiniä ja mietin missä olen. https://www.maalausliiketuimala.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, lomalla sitää tuudittautuu siihen, että aikaa on loputtomasti. Täytyy sanoa, että vaikka maalaukseni onnistui, niin on varmasti helpompaa maalta kesällä, jolloin valoa riittää ;)

   Poista
 2. Kaunis väri, muutenkin tuo teidän sisustus on jotenkin ihanan rauhoittava. Meilläkin sisämaalaus tulossa, eteiseen sekä keittiöön. Kovasti jo sitä täällä odotetaan, saa hieman raikkaamman ilmeen ja samalla sisustusta uusitaan.
  https://www.wisi.fi/maalaustyot/sisamaalaus

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig