torstai 19. joulukuuta 2019

CARRIE SKIRT

fashion

kappahl


Tätä tyllihameen, neulepuseron ja niittisaappaiden yhdistelmää olen käyttänyt jo monet kerrat. Jostain kumman syystä piristyn ihan hurjasti pukiessani tuon Carrie-hameen ylleni. Mustan sininen asu on tietenkin aika tumma, mutta tykkään yhdistelmästä. Se on astetta raikkaampi kuin kokomusta asu.

Synkkyyttä onkin viime aikoina riittänyt jatkuvan sateen ja pimeyden vuoksi. Olen vakavasti alkanut harkita ensi vuodesta lähtien matkaa jonnekin valoisampaan ja lämpimämpään paikkaan juuri tähän aikaan vuodesta. Katsotaan olenko vielä ensi vuonna samaa mieltä. Toisekseen aioin miettiä kodin valaistusta uudestaan. Meillä on kaikissa valaisimissa mielestäni ihan vääränlaiset lamput, sellaiset keltaista tunnelmallista valoa tuovat, jotka eivät kyllä valaise kunnolla. Jopa lukeminen on hankalaa. Pitäisi siis varmaan  tutustua oikein kunnolla tähän valaistus asiaan.


Tänään minulla oli vapaapäivä ja hyvin nukutun yön jälkeen kävin päivänvalossa kävelyllä. Helsingissä paistoi tänään aurinko ja oli hassua kulkea aurinkolasit kasvoilla samoin kuin näissä kuvissa, jotka on napattu auringon edellisen kerran näyttäydyttyä. 

Huomenna aion vielä piipahtaa keskustassa joulu ostoksilla ja jouluista kaupunkia katselemassa. Vähän salaa toivoin huomiselle tai ainakin joulun pyhiksi lumisadetta. Itselläni on vielä kaksi työpäivää ennen pientä joululomaa. Aattona menemme äitini luokse ja joulupäivän vietämme kotona. Kotia aioin koristella maltillisesti. Sama maltillinen joulun vietto jatkuu lahjojen osalta. Enkä aio edes syödä ylenpalttisesti. 

Ihanaa joulun odotusta !
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig