sunnuntai 15. syyskuuta 2019

TUNNELMIA HABITARESTA

sisustus

sisustus

sisustus

sisustus


Habitaressa en tänä vuonna ehtinyt kiertelemään kovin paljon, mutta muutama kuva tuli perjantaiselta käynniltä napsittua. Asun lehden osasto oli kaunis ja kaikki yllä olevat kuvat ovat sieltä. Kaunista, harmonista ja kodikasta. Itse ihastelin tuota mustaa kirjahyllyä ja erityisesti siihen taidokkaasti aseteltuja kirjoja ja koriste-esineitä. Kesän aikana jo huomasin ihastelevani Pinterestissä kirjahyllyjä, joten ehkä lisään kirjahyllyn ostoslistalle. Nyt meillä on vain musta hyllykkö eteisessä ja kirjat ovat ikkunalaudalla sekä kaapissa.

Hyllyjen lisäksi ihastelin vaaleaa puuta yhdistettynä tummiin väreihin. Sitäkään meiltä ei löydy, mutta se voisi olla kiva lisä mustan ja valkoisen rinnalle. Pehmentäisi kodin ilmettä sekä toisi nyt niin trendikästä luonnonmukaisuutta sisustukseen.


sisustus

sisustus

sisustus

sisustus

sisustus

sisustus


Edellisten vuosien tapaan viihdyin myös Signals osastolla, jonka oli oli koonnut trendianalyytikko Susanna Björklund ja muotoilija / sisustusarkkitehti Sisse Collander. Vuoden teema oli Yhdessä ja näyttely jakautui neljään huoneeseen, joissa oli eri teemoja. 

Paljon en siis ehtinyt kierrellä Habitaressa ja varmasti monta asiaa jäi näkemättä. Toisaalta joskus vähän, mutta hyvää voi olla riittävästi. Itselleni riittää tässäkin inspiraatiota ja ideoita pitkäksi aikaa.

Jos kävit Habitaressa, mikä inspiroi sinua eniten ? Suloista sunnuntai iltaa !
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig