perjantai 30. elokuuta 2019

ORIGINS PLANTSCRIPTION

kauneus

* Postauksen tuotteet Pr-näytteitä *

Nyt käytössäni on itselleni uusi brändi eli Yhdysvaltalainen Origins, joka on perustettu vuonna 1990. Brändi on Estée Lauderin pojan perustama ja se on osa Estée Lauder yhtiötä. Oringins on tunnettu luonnollisesta ihonhoidosta, tuotteissa käytetään puhtaita raaka-aineita ja pakkauksissa kiinnitetään huomitota kierrätykseen. Suomessa Originsia myydään Stockmannilla, Sokoksella ja Kicksissä sekä lukuisissa verkkokaupoissa. Maailmalla Originsilla on omia liikeitä n. 1400.


ihonhoito


Minulla on nyt parin viikon ajan ollut käytössä Origins Plantscription Anti-Aging Power Serum sekä Retinol Night Moisturizer with Alphine Flower. Seerumissa on yli 20 vaikuttavaa aineosaa mm. Anogeissus kasviuutetta, bambua, herneuutetta, merifenkolia ja mirhapuuta. Seerumi on koostumukseltaa täyteläistä levittyen iholle helposti. Se myös imeytyy ihoon heti ja toimisi varmasti yksinäänkin yövoiteena. Seerumi on tarkoitettu ikääntyvälle iholle häivyttämään ryppyjä ja juonteita sekä lisäämään ihon kimmoisuutta. Seerumia voi käyttää sekä aamuisin että iltaisin, mutta itse olen käyttänyt tätä vain iltaisin yövoiteen alla.


ihonhoito


Oringins Plantscription yövoide sisältää retinolia, hyaluronihappoa sekä alppien kukkia. Tätä yövoidetta käytetään kahden ensimmäisen viikon aikana vain joka toinen yö seerumin jälkeen. Voidetta käyttettäessä on hyvä myös muistaa suojata iho hyvin päivisin auringolta ja välttää auringossa oleilua muutenkin. Tämä yövoide on kermaisen pehmeä ja siloittavan vaikutuksen iholla näkee oikeastaan heti. Kasvot näyttävät jo illalla pehmeiltä ja levänneiltä. Molemmissa tuotteissa on mieto ja miellyttävä tuoksu. Oikeastaan olen ihastunut näihin niin, että olisi hauska kokeilla myös muita Originisn tuotteita. 


ihonhoito


Ovatko Oringinsin tuotteet sinulle tuttuja ? Rentoa viikonloppua !


Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig