sunnuntai 25. elokuuta 2019

ANNALASSA SUNNUNTAI KAHVILLA

helsinki

helsinki


Olen usein kulkenut Vanhassakaupungissa sijaitsevan Annalan ohi ja ajatellut käyväni siellä. Tänään hyppäsin pyörän selkään ja ajelin sinne päiväkahville. Paikka on tosiaan kaikille avoin ja puutarhassa voi käyskennellä sekä ihastella vanhan ajan kasveja. Itse huvila eli Villa Anneberg on Helsingin vanhin huvilarakennus vuodelta 1832 ja siellä toimii Cafe Anneberg, joka on avoinna sunnuntaisin klo 11-17. Tiloja voi myös vuokrata yksityiskäyttöön. 


helsinki

helsinki

helsinki

helsinki


Kahvin voi nauttia joko sisätiloissa tai kaunilla ilmalla huvilan kuistilla. Tässä kahvilassa voi valita itse millaisesta kupista kahvinsa juo ja santsikuppi kuuluu hintaa. Pöydässä oli tarjolla erilaisia itse tehtyjä leivonnaisia ja suolaista purtavaa. Oma valintani oli herkullinen vegaanien suklaakakku, koristeina karhunvatukoita. Nam.


helsinki

helsinki


Kahvin jälkeen käyskentelin pitkään puutarhassa, jota ylläpitää Hyötykasviyhdistys ry, jonka tavoitteena on tehdä puutarhasta valtakunnallinen puutarhakulttuurin keskus. Täällä järjestetään myös erilaisia tapahtumia vuoden mittaan. Puutarha on todella kaunis lukemattomine kukkineen ja siellä näki paljon eri ikäisiä vierailijoita. Jos et ole vielä käynyt Annalassa, kannattaa ehdottomasti piipahtaa täällä. 

Suloista suununtain jatkoa !
Share:

2 kommenttia

 1. Onpas kaunis paikka, täytyy laittaa tämä listalle paikkoja jkoissa olisi kiva käydä. Kiitos vinkistä!
  Rentoa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Annala on kaunis paikka, ihan harmittaa etten ole aikaisemmin käynyt. Ja varmasti kaunis myös syksyllä.
   Kiitos samoin Satu <3

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig