tiistai 23. heinäkuuta 2019

SHORTSI ASU KAUPUNGISSA

muoti

muoti


En yleensä pukeudu shortseihin kaupungilla. Osin siksi etten ole löytänyt kaupoista sellaisia city-shorteja ja osin siksi etteivät shortsit minusta ole kaupunki-asu. Nuorilla tilanne on tottakai eri, mutta kun ikää tulee lisää huomaa sitä miettivänsä enemmän sitä mikä on sovelista ja mikä minnekkin sopii. Kun olin nuori olivat bermudashortsit muodikkaat. Nyt olen taas nähnyt niitä muutamissa katumuotikuvissa, mutta en siis vielä ainakaan löytänyt Helsingin kaupoista. Sellaisista haaveilin jo viime kesänä.


muoti

fashion

muoti


Kuvien shortsit näyttävät nyt niin trendikkäiltä pöyräilyshortseilta, mutta ovat farkut. Ne on itse tuunattu ( leikattu ) KappAhlin Stella farkuista, joista olin jo ennestään pätkäissyt liian pitkiä lahkeita. Itse en trikoisissa pöyräilyshortseissa kaupungille lähtisi, mutta nämä farkku versioit on aika kivat. Ylisuuren bleiserin ja lenkkareiden kanssa asu on juuri tätä päivää. Jos joku teistä ei tiedä, niin seuraan aika ahkerasti eri katumuotisivustoja ja poimin useimmat pukeutumis inspiraationi niistä. Ikä ei tarkoita todellakaan jämähtämistä johonkin tiettyyn, eikä ainakaan tylsään. Klassista pukeutujaa kokeiluni saattavat tietysti huvittaa.


muoti

fashion


Over size blazer In Wear // biker shorts DIY from KappAhl jeans // sneakers Nike // sunnies Furla // t-shirt Rue de Femme // bag Rebecca Minkoff // socks Vogue


fashion

muoti

fashion


Täällä on pyörähtänyt viimeien lomaviikko käyntiin. Ainakaan vielä ei ole iskenyt töihin paluun ahdistus, vaan luulen aloittavani työt ensi viikolla innoissani ja levänneenä. Vielä on aikaa kuitenkin nauttia kiireettömistä aamuista, vapaudesta ja auringosta. 

Aurinkoista viikkoa teille kaikille !

Share:

2 kommenttia

 1. Onpas ne kivat!
  Mulla on sama homma, en oikein osaa sortsien kanssa, en ole koskaan osannut. Pitääkin harkita tällaista tuunaamista jossain kohdassa. Jos sillä saisi sellaisen mittaiset kun itse haluaa.

  Aurinkoista viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu :)

   Mä tuunaan farkkuja tosi paljon, siksi en koskaa heitä niitä pois ;)
   Kannattaa kokeilla.
   Aurinkoista viikonloppua !

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig