perjantai 26. heinäkuuta 2019

RANNALLE

muoti


* Postauksen aurinkotuotteet ja bikinit pr-näytteitä *


Ai, että mikä ihana loman lopetus tämä aurinkoinen viikko onkaan ollut. Viikonlopuksikin on luvattu helteiden jatkuvan ja mikäs sen mukavampaa. Vielä tässä ehtii rannalle ennen töiden alkua ja kenties uimaankin.


kauneus


Itse otan nykysin aurinkoa maltillisesti ja aina suojautuen. Viihdyn parhaiten rannallakin hieman varjossa, enkä nykysin koskaan jaksa olla siellä koko päivää. Viime vuosina olen käyttänyt rannalla usein uikkaria, mutta nyt ihastuin näihin punaisiin bikineihin. Freyan bikineissä on hieman toppimainen yläosa, joka kuitenkin jättää selän paljaaksi, sitä voisi varmasti käyttää myös toppina korkeavyötäröisten housujen ja bleiserin kanssa. 


kauneus


ACO Sun Lotion SK 20 aurinkosuojaa käytän jo hieman ruskettuneelle iholle ja silloin kun en oleskele kovin pitkiä aikoja auringossa. Tämä on hyvä myös säärille mekkopäivänä ja tuntuu kevyemmältä kuin suuremman suojakertoimen omaavat voiteet, vaikka nekin ovat nykyään hurjan kevyitä. Tässä on molemman taurinkosuojat eli UVA ja UVB, lisäksi voide on tietysti vedenkestävä, joten se sopii myös rantapäiviin. 
ACO Sun Face Cream Anti Age voiteessa suojakerooin on 30, mikä on minusta täydellinen kasvoille Suomen kesässä. Tässäkin on sekä UVA että UVB suojat ja voide on vedenkestävä. Tätä käytän myös pitkään ulkona oleskellessani, vaikken rantaan menisikään. Voide myös auttaa estämään ihon rypistymistä ja maksaläikkien syntymistä. Tämäkin voide on ihanan kevyt ja tahmaamaton. Täytyy sanoa, että aurinkosuojatuotteet ovat hurjasti kehittyneet viime vuosina parempaan suuntaan.


kauneus


ACO After Sun Milk on viilentävä kosteusvoide auringonoton jälkeen, joka myös edistää ruskettumista. Itse tykkään sekä pakkauksen raikkaasta ulkonäöstä että ihanasti kostettavasta ja viilentävästä tunteesta. Kaikki ACOn aurinkotuotteet ovat dermatologisesti testattuja ja miedosti hajustettuja apteekkituotteita.. Näissä ei todellakaan ole sitä takavuosien tyypillistä aurinkovoiteiden tuoksua. 


muoti


Aurinkoista viikonloppua !
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig