sunnuntai 9. kesäkuuta 2019

RED DETAILS FOR SUMMER

fashion


Ehdoton mustavalkoisuus tyylissä on saanut väistyä värien tieltä. On toki edelleen päiviä/kausia, että pukeudun mustavalkoiseen tai jopa kokomustaan, mutta on ihanaa välillä pukeutua väriin. Rakastan tuota KappAhl Vintage Storiesin mekon kaunista ja hempeää kukkaprinttiä. Tänä vuonna muuten koko mallisto oli erityisen kaunis.


fashion


Tuo Freyan rannekoru samoin kuin Elloksen korvakorut olivat käytössä jo viime kesänä, mutta vähän laiskasti. Nyt tuon uuden mekon myötä nekin pääsevät varmasti useammin käyttöön. Muutenkin olen juuri nyt innostunut korviksista sekä muista koruista. Ehkä se on tämä kesä ?


fashion


Punaiset kengät ovat olleet haaveena jo pidemmän aikaa. Nämä Agnes Cecilian kengät ovat Ellokselta ja sopivat kivasti myös vaaleiden sekä mustien vaatteiden kanssa. Luulenpa, että nämä kengät innostavat vihdoin hankkimaan ne haaveilemani punaiset avokkaat korkealla korolla. Katselin myös  matalakorkoisia sandaaleita hempeissä pastelliväreissä viimeksi kenkäkaupassa käydessäni.


fashion


Kukkamekkoa punaisilla kengillä olen käyttänyt ihan arkenakin, mutta tämä mekko kävisi mainiosti myös juhlaan. Silloin pukisin sen kanssa ehdottomasti korkeat korot. Se on ainakin varmaa, että mekko on yksi tämän kesän käytetyin vaate. Itse olen aivan innoissani tulevasta kesästä ja kaikesta mukavasta, mitä se tuo tullessaan. Suloista sunnuntaita !


Share:

6 kommenttia

  1. Voi ihanuus mitkä kengät! Niin kauniit ja sopii mekon kanssa todella hyvin. Korutkin passaa just eikä melkein tämän kokonaisuuden kanssa.

    Ihanaa uutta viikkoa <3

    VastaaPoista
  2. Tykkään tosi paljon, etenkin noista koruista, korvakoruista ja käsikorusta!:) Sopii varmasti tuon kukkamekon lisäksi hyvin myös maanläheisten ja eläinkuvioistenkin kanssa ja myös varmasti raikkaan valkoisen mekon kanssa!:)Eli kaikenlaisten ihanien kesämekkojen!;) <3
    Kiitos postauksesta ja kivaa viikkoa!
    Ida
    http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ida kivasta kommentistasi :)

      Aurinkoista kesää sinulle !

      Poista
  3. Ihanat kengät! Katselin niitä jo Elloksen sivuilta, mutta kun kaappi on täynnä kesäkenkiä taitaa olla viisainta skipata tällä kertaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kengät on todella ihanat ja olen niin ihastunut väriin :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig