perjantai 14. kesäkuuta 2019

LET THE SUNSHINE IN

kauneus


Aurinkosuoja on nykyään varmasti monille jo yksi tärkeimmistä ihonhoitotuotteista. Omassa nuoruudessani oli tosi trendikästä olla ruskettunut, mitä tummempi sitä parempi. Aurinkosuojaa toki käytettiin, mutta oikeastaan vaan rannalle mennessä. Nykyisin suositellaan käytettävän aurinkosuojaa aina, oleskelemaan varjossa päivän kuumin aika sekä suojaamaan ihoa myös vaatteilla. Vuosien aikana myös aurinkosuojatuotteet ovat kehittyneet huimasti. Nykyisin ne ovat kevyitä, miedosti tuoksuvia ja vähemmän tahmaisia. Kuvassa kolmen kombo, joka on itselläni päivittäin käytössä juuri nyt. 


kauneus


Kicksin Daily Gradual Tan Water-To-Foam Body Mousse * on kevyesti ruskettava läpikuultava mousse, joka myös kosteuttaa kevyesti. Tuote levittyy iholle helposti, kuivuu nopeasti, eikä jätä raitoja. Tällä saa kevyen päivetyksen vartalon iholle 2-5 päivässä. Ihan huipputuote helppokäyttöisyyden ja kauniin tasaisen päivetyksen ansiosta. Aurinkosuojaa tässä ei ole, joten se täytyy muistaa lisätä iholle.


aurinkosuoja


Aiempien kesien suosikki on ollut Biarritzin Alga Maris * kasvoille ja se jatkaa edelleen suosikkituotteena. Tässä luonnonkosmetiikka aurinkosuojavoiteessa on kesään sopiva aurinkosuoja 30 UVA ja UVB, sekä kaunis kevyesti sävyttävä väri. Voide on myös vedenkestävä, joten tämä sopii myös rannalle. Itse käytän tätä kuitenkin päivittäin meikkivoiteen sijaan. 


aurinkosuoja


Nivea Sunin Sensitive Immediate Protect * on uusi herkän ihon aurinkosuoja, josta löytyy suojakerroin 30 UVA ja UVB . Tuote on kevyt, tahmaamaton, tuoksuton ja vedenkestävä. Lisäksi tämä aurinkosuoja sisältää Aloe Veraa ja Jojoba öljyä. Aurinkosuoja on pakattu pumppupulloon, josta sitä on helppo annostella iholle juuri sopiva määrä. Tätä käytän tosiaan myös päivittäin säärille, käsivarsille ja kaulan sekä dekolteen aluelle. 


kauneus


Miten suojaat ihoasi päivittäin auringolta ? Rentoa perjantaita !


* Saatu blogin kautta
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig