torstai 16. toukokuuta 2019

NAHKATAKISSA

muoti

fashion


Tänään olin lomalla ja melkein kuin sen kunniaksi saimme aivan uskomattoman ihanan ja aurinkoisen päivän. Kyllä sitä on onnellinen pienistä asioista. Aurinkoisen päivän asuna oli muuten vaaleita värejä, mutta takkina on ensi kertaa tänä vuonna nahkatakki. Mitenköhän se onkin jäänyt niin vähälle käytölle ?


fashion

muoti


Leather jacket Karl Lagerfeld // linen pants KappAhl // cotton knit H&M // sunnies Furla // shoes ECCO // bag Rebecca Minkoff 


muoti

fashion

fashion


Lomaa vietin käymällä aamulla parissa blogitilaisuudessa, kahvittelemalla vanhemman tyttären kanssa ja siivoamalla nuoremman tyttären kanssa. Aika kiva päivä, jossa parasta oli rakkaat lapset, upea aurinkoien ilma ja rento fiilis. Kuvauspaikka kukkakaupan edessä oli myös ihana. Itse en ole vielä ehtinyt laittaa parveketta kesäkuntoon, sillä mietin vielä millaiset kukat tänä vuonna valitsisin sinne. Joko te olette laittaneet parvekkeen / pihan kesäkuntoon ? Tunnelmallista torstaita !


Share:

2 kommenttia

 1. En ole laittanut, enkä varmaan jaksakaan. Kunhan parin vuoden päästä saisi julkisivurempan taloyhtiöön, niin voisin innostua tuosta parvekkeesta enemmänkin. ;)

  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukistahan voi nauttia myös puistoissa :) Kiitos samoin !

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig