keskiviikko 15. toukokuuta 2019

BEIGE & BLACK OUTFIT

fashion

fashion

fashion

fashion


Korkoja käytän nykyisin todella harvoin, mikä on oikeastaan harmi, sillä monet asut näyttävät niiden kanssa paljon paremmilta. Kuvissa näkyvää asua olen käyttänyt enemmän hieman matalempien nilkkureiden kanssa, ja sillon asu näyttää arkisemmalta. 


fashion

fashion


Musta yhdessä beigen kanssa on itselleni vieraampi kombo, johon olen ihastunut vasta tänä keväänä. Takissani on hieman tuollainen kylmä sävy ja se on mielestäni yksi kauneimmista beigeistä mitä olen nähnyt. Toinen väriyhdistelmä joka houkuttaa juuri nyt on beigen ja valkoisen yhdistelmä. Siihen aion pukeutua kunhan ilmat hieman lämpenevät.


fashion

muoti


Wool coat Nanso // blazer In Wear // t-shirt KappAhl // skirt Black Swan Fashion // suede heels Pura López // sunnies Furla // leather bag Agnes Cecilia 


fashion

kappahl


Kuvista tykkään tosi paljon ja ne on ottanut blogiystäväni Anna. Meillä oli tässä taannoin hauska ja nopea kuvaussessio töiden jälkeen. Harvoin jaksan töiden jälkeen tehdä mitään erityistä, mutta pikaiset kuvaukset on ihan kiva juttu. Normisti löhöilen töiden jälkeen sohvalla, teen ehkä vähän kotihommia, katson jakson jotain sarjaa ja valmistaudeun seuraavaan päivään. Luulen, että liikuntaa olisi syytä lisätä, se auttaisi varmasti jaksamaan paremmin. 


muoti

fashion


Mikä auttaa teitä jaksamaan arjessa ? Kivaa keskiviikkoiltaa !


Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig