perjantai 17. toukokuuta 2019

KULTAHÄKKI

puheenaiheet


Muutama viikko sitten kävin Hotelli Kämpissä lounaalla muutamien muiden bloggareiden kanssa. Meidät oli kutsuttu tapaamaan ruotsalaista jännityskirjailija Camilla Läckbergiä. Tilaisuuden alussa oli pieni haastattelu, jossa Camilla kertoi itsestään ja sen jälkeen söimme ja keskustelimme. Lopuksi saimme otaa kuvia Camillan kanssa ja hän kirjoitti omistuskirjoituksia meille uuteen Kultahäkki kirjaansa.

Camilla Läckberg on yksi maailman eniten luettuja kirjailijoita. Hän on kirjoittanut kymmenosaisen Fjällbacka-romaanisarjan, jotka ovat myyneet yli 60 maassa 23 miljoonaa kappaletta.. Lisäksi hän on menestynyt liikenainen ja yksi Invest In Her sijoitusyhtiön perustajista. Yhtiön tavoite on edistää naisyrittäjien asemaa ja taistella sukupuolten palkkaeroja vastaan. 

Camilla vaikutti menestyneeltä muttei ylpeältä, ja hän oli kuplivan hauska ja rento. Hän oli kaunis, tyylikäs ja huokui itsevarmuutta. Tilaisuudessa hän oli sataprosenttisesti läsnä eikä hänellä tuntunut olevan kiirettä. Toisaalta kaikki meni tarkasti aikataulun mukaisesti ja oli hyvin suunniteltua. Apunaan hänellä oli tilaisuudessa mukana kaksi assistenttia, jotka varmistivat, että kaikki sujui suunnitelmien mukaisesti.   

Yksityiselämästään Camilla Läckberg kertoi avoimesti, hän on ollut kolmesti naimisissa ja hänellä on neljä lasta. Hän on tavallisesta ruotsalaisesta perheestä ja vietti lapsuuden lukien kirjoja. Hän rakasti nuoruudessaan jännitys-ja kauhukirjoja. Muodin maailman hän löysi vasta aikuisena. Vielä ensimmäisten kirjojensa aikoihin hän saattoi pukea päälleen mitä sattui. Nykyisin hän huolehtii tarkoin ulkonäöstään.

Kultahäkki avaa kaksiosaisen sarjan, jonka päähenkilö on Faye. Hän on ulkopuolisten silmissä saanut kaiken: täydellisen aviomiehen, suloisen tyttären ja tyylikkään kodin Tukolman hienoimmalta ja halutuimmalta auleelta. Häntä kuitenkin vainoavat muistot lapsuudesta. Turhautumista Faye tuntee myös luovuttuaan kunnianhimostaan ja urastaan avioliittonsa vuoksi. Sitten kaikki muuttuu, Fayen maailma romahtaa ja hän päättää kostaa. 


Rentoa viikonloppua kamut !


Share:

4 kommenttia

 1. Kuulostaa kivalta kirjalta lukea, juuri sopivalta kesälomalla luettavalta.

  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ja on aika jännäkin vielä ;) Kiitos samoin Satu !

   Poista
 2. Luin tämän parissa illassa. Oli kyllä hyvin kirjoitettu ja koukuttava. Tuli mieleen Sidney Sheldonin viihderomaanit 80-luvulta. Oli kiva nähdä sinutkin Camillan lounaalla Kämpissä pari viikkoa sitten! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kultahäkki on kyllä koukuttava. Oli kiva nähdä pitkästä aikaa :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig