sunnuntai 26. toukokuuta 2019

MAKUUHUONEEN KESÄ

sisustus

interior

details

sisustus


Makuuhuoneen ilme päivittyi kesäiseen Hemtexiltä * saatujen pussilakanoiden myötä. Nevada pussilakana on kevään uudesta Desert Dreams mallistosta. Kotoa löytyi muutamia sinisiä tyynyjä ja maljakoita, jotka yhdistin hiekan värisiin pussilakanoihin ja makuuhuoneen kesäilme oli valmis. Makuuhuoneeni kesäpäivitys vie ajatukset ehkä enemmämkin mereen kuin aavikkoon. 


kesäkukka

sisustus

interior


Uuden kodin makuuhuone ei hirveästi eroa vanhasta. Kokoa on reilusti, yksi seinä on kokonaan ikkunaa ja yksi seinä kokonaan komeroa. Komeroista johtuen entisessä kodissa ollut suuri Muuramen kaappi on nyt olohuoneessa, sillä en tarvitse sitä enää vaatteille. Vaaterekin pidin kuitenkin, koska siihen on kätevä koota asuja valmiiksi kiireisiä aamuja varten.


kauneus

kappahl

sisustus


Paksun päiväpeiton laitoin pesuun ja sänky on tarkoitus peittää kesän ajan vain marokkolaisella käsinkudotulla huovalla. Toinen vaihtoehto olisi hankkia joku ohut pellavainen päiväpeitto. Muita hankintoja makuuhuoneeseen on tietenkin kattolamppu, joka tarvitaan ennen kuin illat syksyllä alkavat pimentyä. Tosin en vielä tiedä millaisen valaisimen haluaisin.


kukka

sisustus

sisustus


Uuteen makuuhuoneeseen mahtuu myös työpöytä ja siitä olen valtavan innoissani. Harmikseni sellaista pöytää kuin haluaisin ei näytä olevan missään myynnissä. Siksi luultavasti päädyn tilaamaan jalat Ikealta ja siihen pöytälevyn rautakaupasta. Työpöydälle täytyy hankkia kaveriksi myös lamppu ja työtuoli, niiden mallit ovat jo selvillä. Tämä on siis seuraava sisustusprojekti, joka täytyy myös hoitaa kesän aikana. 


sisustus

vaatereki ikea

sisustus


Paljon muutakin täytyy uudessa kodissa tehdä ennekuin koti on valmis. Kesällä on tiedossa seinien maalausta ainakin olohuoneessa, eteinen ja keittiö odottavat mattoja, ruokapöydän ylle tarvitaan lamppu ja keittiöön pikkupöytä. Kokemuksesta olen kuitenkin oppinut, että on parasta edetä pikkuhiljaa ettei tule virhehankintoja. Mikään ei ärsytä niin paljon kuin kotiin tehdyt väärät hankinnat.


hemtex

interior

hemtex


Millainen on sinun kesämakuuhuoneesi ? Suloista sunnuntaita !


* Saatu blogin kautta
Share:

4 kommenttia

 1. Onpas ihanan seesteinen, kesäinen ja rauhallinen tunnelma. Todella kaunis ja ehdottomasti viihtyisin itsekin smanlaisessa.

  Meillä ei pahemmin vaihdella kesän ja talven välillä, samat on tyynyt, mun vanha pehmokoira ja päiväpeitto pitkin vuotta. Villaviltti vaan on ajoittain pedättuna lämmikkeeksi, kesällä sen sentään maltan viikata pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu :)

   Eihän sitä tarvitse mitään muutella, jos on tyytyväinen. Itse aina välillä innostun näistä sisustusjutuista ja välillä taas en ehdi/jaksa/viitsi. Yhtä hyvin nukun silloinkin ;)

   Poista
 2. Tosi kodikkaan näköinen makuuhuone, mukava tunnelma!:) Me ihastuttiin tänä keväänä meidän uudesta viherkasvista, ja inspiroiduttiin siitä sisustamaan meidän olohuoneeseen vähän lisää piristystä :) Laitoin enemmän blogiini, kurkkaa, jos kiinnostaa: http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa/sisustimme-pienta-piristysta-kotiimme-ja-desenion-julisteiden-alekoodi-teille

  Mukavaa päivää!
  Ida
  Kotona kuapungissa blogista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ida :) Kuulostaa kivalta, täytyy kurkata.

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig