lauantai 25. toukokuuta 2019

KESÄIHOLLE

kauneus


Kesälläkin kannattaa hoitaa ihoa yhtä säännöllisesti kuin talvella. Ihoa kaipaa myös kosteutta ja tietenkin tehokkaan suojan auringolta joka päivä. Itselläni on tällä hetkellä käytössä pari Lumenelta blogin kautta saatua tuotetta. Näitä tuotteita käytän ihan päivittäin meikin alla ja olen tykästynyt molempiin. On aina mukavaa kun löytää suoskikkituotteita kotimaiselta brändiltä. 


kauneus


Lumenen Valo Nordic-C Self Tan Drops * muuttaa asteittaan kasvojen ihon päivettyneen näköiseksi. Ideana on siis sekoittaa muutama tippa päivittäin kosteusvoiteeseen. Pisarat sisältävät itseruskettavaa DHAta, virkistävää lakkaa ja C-vitamiinia. Tällä tuotteella voi näppärästi itse säädellä itseruskettavan tehoa, mutta kannattaa muistaa ettei tässä ole aurinkosuojaa mukana. Itse olen käyttänyt tätä yhdessä Lumenen Lähde Nordic Hydra SK30 kanssa.


kauneus


 Lumenen Lähde Nordic Hydra SK30  * on oikea tehokosteuttaja ja aurinkosuojakin on 30, aika täydellinen kesätuote siis. Voide on yllättävän paksu, mutta imeytyy iholle tosi tehokkaasti jättämättä ihoa tahmeaksi. Iho tuntuu kosteutetulta koko päivän, ja myös meikki levittyy tämän päälle helposti. 


kauneus


Kesällä yritän pysytellä varjossa mahdollisimman paljon sekä muistaa aina suojata ihon hyvin auringolta. Siksikin suurella aurinkosuoja kertoimella on itselleni merkitystä. Rusketuksen otan nykysin mielummin purkista kuin auringosta. Iän myötä olen nimiitäin huomannut, että luomia tulee todella herkästi, enkä myöskään kestä olla auringon valossa kovin pitkiä aikoja. Millaisia on ovat sinun suosikki tuotteesi kesäiholle ? Leppoisaa lauantaita !


* Saatu blogin kautta
Share:

2 kommenttia

 1. Mahdollisimman kevyet ja kuultavat tuotteet. Rusketustipoista olen pitänyt aina, niillä saa helposti tasaista sävyä kasvoille. Aurinkosuoja tietenkin kuuluu myös kuvioon.

  Mukavaa sunnuntaita. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoilla linjoilla mennään ;) Kesällä se keveys on kaikissa tuotteissa ihan must juttu.

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig