lauantai 20. huhtikuuta 2019

WHAT I WORE

muoti

nanso


Rakastan raitapaitoja ja käytän niitä ympäri vuoden, mutta erityisesti innostun niistä keväisin. Kuvien asuun olen ehtinyt tänä keväänä pukeutua jo monet kerrat. Danten 6 kepeä raitapaita sopii moneen tyyliin, itse käytän sitä kuitenkin useimmiten farkkujen kanssa. Paita on aika naisellinen ja rennot farkut tasapainottavat sitä kivasti. 


fashion

nanso


Wool coat Nanso * // jeans Won Hundred // stirped shirt Dante 6 * // leather bag Agnes Cecilia from Ellos * // sneakers Nike // sunnies Furla


muoti

fashion


Nytkin ulkona paistaa ihanasti aurinko ja ajattelin ihan kohta lähteä pitkälle kävelylenkille. Kameran kanssa tietysti. Lämpimien ja aurinkoisten ilmojen on luvattu jatkuvan ja se on hieno asia. Itse olen ainakin paljon paremmalla tuulella auringonpaisteessa. Ja on kivaa, kun voi vihdoin pukeutua keväisemmin, eikä asukuvissa tarvitse palella. 

Pääsiäisen viteämme pääosin kotona rentoutuen. Kotie en ole ehtinyt pääsiäiseksi somistaa, vaan ehtiihän tässä vielä. Mämmiä olen sen sijaan ehtinyt jo maistella niin kotona kuin työapaikallakin.Millaisia pääsiäisperinteitä teillä on ? Oikein mukavaa pääsiäisen aikaa kaikille !


Kuvat PauMau

* Saatu blogin kauttaShare:

2 kommenttia

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig