sunnuntai 21. huhtikuuta 2019

KEVÄT KUVIA

valokuvaus

valokuvaus

valokuvaus

valokuvaus


Elisellä kävelylenkillä huomasin, että kevät on paljon pidemmällä kuin luulinkaan. Sinivuokot kukkivat ja monissa puissa oli jo silmujen lisäksi pienet lehtien alut. Paikotellen siis vihersi jo mukavasti. Siitepölyä tunti ilmassa olevan runsaasti, sillä lenkin päätteeksi silmät vuotivat ja kutisivat sekä nenä oli tukossa. Se tuli hieman yllätyksenä, lyhyillä työmatkoillani en ole vielä pahemmin saanut oireita. 


valokuvaus

valokuvaus

valokuvaus

valokuvaus


Toisin kuin kuvistani voisi pääätellä, liikkeellä oli runsaasti ihmisiä. Rannat olivat täynnä kalastajia ja puistokäytävillä liikkui isoja turistiryhmiä kaupunkilaisten joukossa. Monet olivat myös liikkeellä pyörillä, joko omilla tai kaupunkipyörillä. Valokuvaajia sen sijaan ei turisteja lukuunottamatta juurikaan näkynyt. Tai ehkä he olivat luontopoluilla ? 


valokuvaus

valokuvaus

valokuvaus

valokuvaus


Eilien päivä oli muutenkin mukava. Ulkoilusta ja siitepölyoireista väsyneenä vaivuin lounaan jälkeen sohvalla unten maille. Illalla poika tuli käymään ja katsoimme yhdessä elokuvan. Itse tuskin olisin kyseistä rock bändistä kertovaa leffaa valinnut, mutta tulipahan katsottua. Viime aikoina olen hirveän harvoin katsonut elokuvia saati että olisin käynyt elokuvateatterissa. Hädin tuskin ehdin katsomaan itseäni kiinnostavat sarjat. Suloista sunnuntain jatkoa !


Share:

2 kommenttia

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig