lauantai 27. huhtikuuta 2019

SKIN TREATIN UUTUUKSIA

kauneus


Ihan kohta on aika ottaa aurinkovoiteet, uikkarit ja rantapyyhkeet esille. Sitä ennen kannattaa kuitenkin vartaloniho hoitaa kuntoon. Kicksissä myytävä ruotsalainen Skin Treat-sarja on nopeasti noussut omaksi suosikikseni. Ja miksipä ei, uotteet ovat usein 90 % luonnonmukaisia, edullisia, toimivia ja lisäksi pakattu kauniisiin pakkauksiin.


kicks


Skin Treat Bright Renewal AHA & PHA Exfoliating Treatment * on kuoriva mousse, joka poistaa tehokkaasti kuolleita ihosoluja tasoittaen samalla ihoa. Tuote leviteään kuivalle iholle joko ennen suihkua tai illalla, jolloin se toimii vartalonaamiona. Kuinka kätevää. Tuotteessa on vihreää teetä ja sitruuna vettä, siksi tuoksu on mukavan kevyt. Tässä tuotteessa on mukana myös AHA ja PHA happoja, jotka tekevät siitä erityisen tehokkaan. Pehmentää ja tasoittaa ihoa hetkessä valmistaen ihon vastaanottamaan kosteuttavan tuotteen.

vartalonhoito


SKIN TREAT Instant Firming Body Serum * on vartalon iholle tarkoitettu seerumi. Täydellinen tuote vartalolle käytettäväksi ennen rantalomaa ja paljaiden säärien ja käsivarsien aikaa. Seerumi sisältää myös vihreää teetä sekä jojoba öljyä. Se kostetuttaa ja viilentää ihoa samalla kiinteyttäen sitä. Tässä on mukana myös hyaluronihappoa ja hevoskastanjaa, jotka lisäävät ihon kimmoisuutta ja kosteustasapainoa. Ja koska kyse on seerumista, tämän päälle voi vielä levittää kevyen kosteusvoiteen lisäämään vaikutusta. Aika nerokasta. 


kicks


Ulkona paistaa taas aurinko ja puut vihertävät kauniisti. Kyllä se kevät on nyt täällä. Ihan pian lähden tapaamaan tytärtä, saa nähdä mitä kivaa keksimme. Viime viikko hujahti taas ohi melkoisessa kiireessä, ihan harmittaa kuinka vähän sitä arkena ehtii / jaksaa tehdä mitään töiden lisäksi. Voi tietysti olla, että näin juuri ennen kesälomien alkua, stä alkaa jo olla uupunut ja todellakin tarvitsisi lomaa. Omaan lomaan on kuitenkin vielä aikaa. Onko teillä jo loma mielessä ? Rentoa viikonloppua !


* Saatu blogin kautta
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig