perjantai 4. tammikuuta 2019

VAALEASSA VILLAKANGASTAKISSA

fashion

muoti


Vuoden ensimmäinen asupostaus blogissa on pakkaspäivän asu. Ainakin täällä Helsingissä ilmat ovat vaihdelleet pakkasista melkein vesikeleihin. Useina päivinä olen ollut vähän väärin pukeutunut, yllä on ollut joko ihan liikaa tai liian vähän vaatteita. Kuvien asukin oli vähän liian kevyt pakkaselle, josta tuuli teki vielä kylmemmän tuntuisen. Vaalea villakangastakki on kiva pakkasella, muttei kovin käytännöllinen silloin kun maassa on loskaa, joten sen käyttö ei ole ihan jokapäiväistä.


fashion

fashion


Wool coat Ganni // wrap dress Ellos * // wool knit Samuji // wool scarf Isabel Marant // beanie Samuji // leather bag Agnes Cecilia from Ellos * // leather studded ankle boots Zara //  sunnies Specsavers X Ivana Helsinki


fashion

muoti


Kylmän ilman vuoksi kietaisumekon päällä on lämmin villapaita ja se kyllä olikin tarpeen. Minusta mekon päällekin voi hyvin laittaa villapaidan, vaikkei se silloin tietysti näytä mekolta. Toisaalta voisi ehken hankkia neuletakkeja lisää. Musta neuletakki olisi järkevä hankinta, jolle varmasti löytyisi käyttöä. 

Kuten kuvista näkyy oli ilma aurinkoinen, se tuntui ihan pieneltä ihmeeltä. Voitte arvata, että oli mukavaa laittaa aurinkolasit pitkästä aikaa. Sieltä se valo ja kevät pikkuhiljaa tulee. Rentoa viikonloppua !


* Saatu blogin kautta 
Share:

4 kommenttia

 1. Hyvältä näyttää tuo sinun takkisi.

  VastaaPoista
 2. Kaunis on vaalea takkisi! Olen itsekin pitänyt mekkoa villapaidan kanssa ja se tekee asusta lämpimämmän ja paljon rennommankin.

  Ihanaa viikonloppua Sara!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maarit :) Totta tuo rentous, mekot on monesti niin asiallisen näköisiä yksinään.

   Ihanaa viikon alkua sinulle !

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig