sunnuntai 6. tammikuuta 2019

SUNDAYS

fashion

sisustus

lifestyle


Ulkona talvi ja pakkanen, mikä ihana syy viipyillä aamukahvin ja lehtien kanssa sängyssä hieman pidempään. Rakastan kiireettömiä aamuja jolloin kahvin voi juoda kaikessa rauhassa. Aikatauluton elämä on ihanaa ja siitä nauttii eniten silloin kun muina päivinä aikaa kiireettömiin kahvihetkiin ei ole.


lifestyle

fashion

fashion


Makuuhuoneessa on uusi matto, jonka tilasin Ellokselta. Se sopii täydellisesti yhteen vuosia sitten ostettuun Tine K päiväpeittoon. Yöpaita  *on blogin kautta saatu Nansolta ja se on ihanan pehmeä ja lämmin juuri tälläisiin pakkaspäivän kiireettömiin sunnuntai aamuihin. Vaalea käsinkudottu villahuopa on Marokosta, samoin kuin mustat nahkaiset tohvelit. Makuuhuoneen uudesta ilmeestä tulossa alkuvuodesta postaus, kunhan saan ensin uuden lampun ostettua.


home

muoti

home


Kiireettömän aamun jälkeen tähän päivään kuuluu vähän kotihommia, töitä ja päivän lopuksi toivottavasti jaksan katsoa jotain kivaa sarjaa tai lukea kirjaa. Millaiset aamut ovat teistä parhaimpia ? Suloista sunnuntaita !


* Saatu blogin kautta
Share:

2 kommenttia

 1. Upea sänkypeite ja matto, samoin tuo sinun yökkäri!
  Kiireettömät aamut ovat parhaita ja ne kun vooivat jatkua aina päiväänkin saakka ; Täällä oleillaan vieläkin yöökkärissä :)

  Minun päivään kiireettömän aamun lisäksi kuuluu lenkkeilyä, kotihommia ja hyvän sarjan katselua.

  Ihanaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sunnuntaisin voikin ottaa rennosti yökkärissä, vaikka puoleen päivään :)

   Kuulostaa kivalta sunnuntailta.

   Ihanaa viikon alkua sinulle Sari !

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig