torstai 3. tammikuuta 2019

FRESH START

fashion


En ole tehnyt yhtään uudenvuoden lupausta, sillä minusta ne ovat turhia. Itselleen lupaaminen on jotenkin muutenkin turhaa, jos haluaa muutosta elämäänsä, kannattaa tehdä päätös ja sitten pysyä siinä. Jos sattuu lipsumisia, ei niistä pidä lannistua, vaan yrittää uudestaan. Kuulostaa helpolta, muttei tietenkään ole sitä. 


muoti


Otsikostaan huolimatta postaus ei siis käsittele uudenvuoden lupauksia, vaan innostustani kaikkeen uuteen mitä uusi vuosi tuo tullessaan. Uudet trendit niin muodissa kuin kauneudessa saavat minut aina innostumaan. Uuden kauden sopii hyvin aloittamann puhtaan valkoinen t-paita. T-paita on oikeastaan aika ihana vaate. Yksinkertainen ja kaikkeen yhdisteltävissä oleva vaatekappale. T-paidan voi pukea muiden vaatteiden alle ja parhaimmillaan se riittää yksinään. Mieluiten yhdistän t-paidan farkkuihin, silloin molemmat ovat ikäänkuin siinä osassa missä ne kuuluvatkin olla; täydentämässä toisiaan elettömästi ja yksinkertaisesti. Oikeastaan t-paidan ainoa huono puoli on se, että se on puuvillaa ja puuvillan viljely kuluttaa valtavasti vettä. Siksi t-paita kannattaa valita huolella, että se kestää mahdollisimman pitkään. 


kauneus


Nanson valkoinen t-paita * on paksua ja laadukasta puuvillaa. Malli on täydellinen puolipitkine hihoineen  ja sopii niin farkkujen kuin skarpimpien mustien housujen kaveriksi. En malta odottaa, että kevät tulee ja pääsen käyttämään sitä vaaleansinisten farkkujejn ja sandaalien kanssa. 

T-paitojen kanssa erityisesti on tärkeää, että deodorantti on hyvä. Skin Treatin hoitava deodorantti  * antaa tehokkaan suojan ja eikä muuten jätä valkoisia läikkiä mustiin vaatteisiin. Tuoksu on miedon sitruunainen. Skin Treatin käsivoide * on taas aika täydellinen talven koettelemille käsille. Molemmat on valmistettu Ruotsissa ja käsivoide on lisäksi luonnonkosmetiikkaa 98.5 %. Skin Treat löytyy Kicksistä, hintatasoltaan sarja on varsin edullinen ja hurjan kivan näköiset pakkaukset- eikö ?


fashion


Ulkona tosiaan paukkuu pakkanen, mutta itse haaveilen jo keväästä valkoisine t-paitoineen. T-paidan ja farkkujen kanssa haluan ensi keväänä ehdottomasti pukea sandaalit. Haaveilen ostavani uudet Birkenstockit. Väristä en ole vielä varma, ehkä valkoiset tai sitten hennon pastelliset. Nupukkinahka voisi olla kiva, vai onkohan se enemmän syksyn juttu ? Muita kevät jutuista haaveilevia ? Tunnelmallista torstai-iltaa !


* Saatu blogin kautta


Share:

2 kommenttia

  1. Tosiaan itselleen lupaaminen on aika turhaa ... olen samaa mieltä. Tekee eikä meinaa. Kiitos tosi kivasta blogista, joka aikusten naisten sarjassa suosikkini!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri näin. Kiitos sinulle kivasta kommentistasi, mukava kuulla, että pidät blogistani :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig