lauantai 8. joulukuuta 2018

JOULUTEE

ruoka


Joulun aikaan meillä kuluu glögin lisäksi joulukahvia ja tietenkin jouluteetä. Oikeastaan aloitamme joulun juomien osalta jo marraskuussa, sillä mikä on mukavampaa kuin käpertyä sohvan nurkaan kuuman juoman kanssa. Tämän vuoden jouluteemme on English Tea Shopin * joulutee kokoelma.


christmas tea


Kauniissa jouluisessa peltirasissa on orgaanisia makuja yhdeksän erilaista ja yhteensä 72 pussia. Meillä ensinmäisenä kuluu kofeinittomat teet, sillä usein juomme teetä iltaisin ennen nukkumaan menoa. Tässä paketissa tosin niitäkin on lukuisia ja kaikki maut ovat niin hyviä etten osaa sanoa mikä on paras. 


english tea shop


Tälläisessä kauniissa rasiassa tee on myös ihana joululahja ja itse usein pakkaankin jouluna teetä ja kahvia lahjaksi. Kaunis paketti on aina osa lahjaa ja on mukavaa, että näitäkin saa valmiina erilaisia.


english tea shop


Jouluvalmistelut jäävät meillä yleensä viime tippaan. Tänä vuonna olen jo hankkinut osan lahjoista, laittanut kynttilöitä ja kukkia esille. Ja uskokaa tai älkää kuunnellut myös joululauluja. Ehkä syynä tähän on kurjaakin kurjempi ilma, jota tuntuu riittävän päivästä toiseen. Onko teillä jo joulu vai valmisteletko sitä vasta ? Leppoisaa lauantai-iltaa !


* Saatu blogin kautta

Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig