keskiviikko 12. joulukuuta 2018

JOULUKIIREITÄ

helsinki


Kaikilla meistä taitaa olla nyt vuoden kiireisin aika. Samaan aikaan pitäisi valmistautua jouluun, työpaikoilla ja kouluissa koittaa vuoden ja lukukauden päättyminen, ja sitten on tietysti vielä kaikenlaisia juhlia pikkujouluista joulujuhliin. Lahjat ehkä hankkimatta ja jouluruoat vasta ajatuksen asteella. Eikä luntakaan ole. Saattaa olla monelle meistä liikaa ja ajatus koko joulusta alkaa ärsyttämään.

Itse yritän ottaa rennosti. Tehdä tehtävän kerrallaan niin töissä kuin kotonakin. Joulu on tosiaan vain pari päivää ja tulee vähemmälläkin hössötyksellä. Sitä mitä ei ehdi itse tehdä, sen saa kaupasta. Lahjoja ei tarvitse olla hillitöntä määrää. Koristeiksi riittää kynttilät, kukat ja muutama jouluinen juttu. 

Yritän myös nauttia tästä tunnelmasta joulun alla. Kaupungilla ihastelen jouluvaloja. Istahdan kahvilaan vaikkei ehken olisikaan aikaa. Kiertelen kaupoissa kaikessa rauhassa. Mihin tässä nyt muka on kiire ? Lumikin tulee sitten kun on tullakseen, ehkä jo jouluksi ? Rentoa loppuviikkoa !

Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig