maanantai 1. lokakuuta 2018

ORGANIC SHOP ARGAN & AMLA

luonnonkosmetiikka


Organic Shopin edulliset hiustenhoitotuotteet ovat itselläni korvanneet ennen käyttämäni edulliset markettituotteet. Organic Shopin tuotteet ovat puhtaita, eikä niissä käytetä silikoneja, parabeenejä, synteettisiä säilöntäaineta, hajusteita, väriaineita eikä polyeteeniä. Tuotteet on valmistettu EU:ssa.

Käytän yleensä ainakin kahta eri shampoota ja hoitoainetta; jotain kalliimpaa kampaamotuotettta ja sitten jotain edullista ruokakaupasta löytyvää. Viimeisin ihastus ovat nämä Organic Shopin Argan & Amla shampoo, hoitoaine sekä hiusnaamio. Tuotteet korjaavat vahingoittuneita hiuksia samalla syvähoitaen ja jättäen hiukset kiiltäviksi. 

Tuotteissa on marokkolaista orgaanista argan öljyä täynnä antioksidantteja, rasvahappoja ja E-vitamiinia sekä orgaanista amla öljyä, joka tekee hiuksista kiiltävät  säännöllisesti käytettynä. Huippua näissä on myös todella edullinen hinta 3,90-4,50 €. 


luonnonkosmetiikka


Käytätkö sinä useampia hiustenhoitotuotteita vaihdellen ? Entä onko Organic Shopin tuotteet tuttuja ?Mukavaa maanantai-iltaa !


* Tuotteet saatu blogin kautta
Share:

2 kommenttia

 1. No onpas edullisia tuotteita! Itse käytän ’kampaamotuotteita’, joten hintaeron huomaa :)
  Pitäisiköhän testata...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on kyllä edullisia ja hyvä hinta-laatusuhde. Mä tosiaan käytän sekaisin hiustenhoitotuotteita, näillä pesen hiusket yleensä kerran viikossa. Hiuksille samoin kuin iholle on hyvä vaihdella tuotteita :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig