sunnuntai 30. syyskuuta 2018

SISUSTUS INSPIRAATIOTA

home

sisustus

interior


Sunnuntaisin olen usein tehnyt sisustuspostauksen, ja varsinkin kauden vaihtuessa. Minulla on erilaisia tyynyjä, maljakoita ja muuta pikkutavaraa, joita vaihtelen fiiliksen mukaan esille ja huoneesta toiseen. Usein stailaan kukilla, aikakausilehdillä ja vaikka kahvikupeilla kuvia hauskemmiksi. 


sisustus

sisustus

bedroom

bedroom


Blogia pidempään lukeneet varmaan huomaavatkin, että postauksen kuvat ovat vanhoja ja jo aiemmin blogissa nähtyjä. Tänään oli nimittäin niin laiska olo, että en ole oikeastaan jaksanut tehdä mitään ja niin tyydyin hakemaan sisustus inspiraatiota omasta blogista. Ihastelin itse näitä hieman sinisävyisiä stailauksia parin vuoden takaa. Kotimme on pääosin mustavalkoinen, hieman harmaalla terästettynä. Niiden lisäksi tykkään käyttää hieman vaaleanpunaista ja sinistä. Nyt myös vihreä on kasvien ja muutamien yksityiskohtien myötä päässyt suosikkien joukkoon.


sisustus

sisustus

sisustus

sisustus


Tänään olen siis innostunut sinisestä ja katsellut nettikaupoista jopa sinisiä lakanoita. Niiden lisäksi olen etsinyt ideoita ruokapöydän valaisimeen, keittiön mattoon, pieneen työpöytään ja eteiseen hyllykköä. Itse olen todella huono tekemään sisutukseen liittyviä päätöksiä, varsinkin jos tuotteella on hintaa. Pelkään sitä, että teen väärän päätöksen ja myöhemmin kadutaa. Toisaalta moni sellainen tuote jonka oikeasti haluaisin on hintansa puolesta aivan liian kallis. Niin sitten usein jätän ostamatta sen kompromissin. Onko sinun helppo tehdä sisustukseen liittyviä päätöksiä ? Suloista sunnuntain jatkoa !


Share:

4 kommenttia

 1. hei, mistä tuo päiväpeite on?

  VastaaPoista
 2. Kaunis värimaailma ja kivoja asetelmia kodissasi!
  Mulla päätöksenteko vaihtelee villisti. Joskus on helppoa valita vaikkapa uusi valaisin, se vain napsahtaa kohdalle niinkuin nyt on käynyt. Toisen kerran taas kaipaan johonkin muutosta, mutta en vain kerta kaikkiaan keksi mikä mättää ja mitä pitäisi muuttaa. En ole (mielestäni) kova ostamaan uutta vaan pyrin pyörittelemään jo kotona ja kaapeissa olevia tekstiilejä ja esineitä.
  Mutta tosiasia on, että jokin projekti tuntuu olevan aina meneillään vaikka olen pyrkinyt rauhoittamaan sisustusinnostustani. Mutta harrastus se on sekin ja innostava niin kauan kun selviää järkevällä rahankäytöllä. Mattovinkki: FanniK:lla on kivoja ja kohtuuhintaisia mattoja...
  Ei nyt ollut suora vastaus kysymykseesi, mutta tällaisia mietteitä on täällä :)
  Hyvää työviikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maarit :) Tiedätkö mä olen katsellut yhtä valaisinta monta vuotta, ei ole hirveän kallis muttei ihan halpakaan, en vaan saa ostettua sitä, koska mietin onko se tyyliltään kuitenkaan meille sopiva ;)
   Sisustaminen on ihanaa, mutta haluan ostaa tarpeeseen ja tehdä pitkä-aikaisia hankintoja. No, ehkä niitä pieniä juttuja voi vaihdella useammin.

   Kiitos, kivaa viikkoa sinulle <3

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig