tiistai 2. lokakuuta 2018

KÄVELYLENKILLÄ

valokuvaus

luonto

hyvinvointi

hyvinvointi


Arjenkin keskellä olisi hyvä muistaa ottaa omaa aikaa. Itse palaudun parhaiten rauhallisella kävelylenkillä joko hyvässä seurassa tai ihan yksin. Yksin kävellessä minulla on usein kamera mukana ja pysähtelen kävelyn lomassa ottamaan kuvia kiinnostavista kohteista. Kävelylenkin voi hyvin tehdä omassa naapurustossa tai lähteä joskus vähän kauemmaksikin.


luonto

puistotie

hyvinvointi


Metsässä mieli rauhoittuu, mutta jos metsää ei ole lähellä voi hyvin mennä puistoon, meren rannalle tai kaupungin kaduille. Pääasia on se ettei ole minnekkään kiire ja on aikaa katsoa ympärilleen. Meidän kodin lähellä on puistoja, merenranta ja sitten niitä kaupungin katuja. Eikä metsäänkään ole kovin pitkä matka. Kyllä me suomalaiset olemmen onnekkaita lähellä olevasta luonnosta. Nautitaan siitä.


siirtolapuutarha

helsinki

luonto


Kameraan tallentui tällä kertaa tälläisiä kuvia. Kovin on vihreää vielä, mutta kotikadulla vaahterat ovat jo saaneet syksyisen värityksen. Minusta noissa puutarhaan unohtuneissa tuoleissakin on syksyn tuntua, samoin kuin auringonvalossa joka vielä hieman jaksaa pilkottaa puistokujan puiden lomasta. Nautitaan upeista syksyn väreistä ja ulkoilusta ! Tunnelmallista tiistai-iltaa !


Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig