tiistai 5. kesäkuuta 2018

TIISTAIN TUNNELMIA ( ja arvonnan voittaja )

flower power


Alkuviikko on mennyt melko kylmissä merkeissä, mikä on toisaalta ollut piristävää. Täytyy kyllä myöntää , että tänään olin oikeasti ihan jäässä, vaikka yllä oli t-paita, collari ja vielä nahkatakki. Ratikassa näin jopa yhden pipon, ja se olisi kyllä ollut tarpeen tuulisessa Helsingissä. No, mutta eiköhän tämä tästä kohta taas lämpene.

Tänään kävin iltapäivällä äidin kanssa kahvilla. Tykkään hurjasti istuskella kahviloissa, harmikseni siihen ei aina ole aikaa. Helsingissä on nykyisin paljon kivoja kahviloita, valinnanvaraa siis on. Ihastelen usein myös katukuvassa näkyviä tyylikkäitä pukeutujia, tänäänkin moni oli kylmästä säästä huolimatta hurjan tyylikäs. Joskus Helsingin katukuva oli vähän tylsä, tämä ei mielestäni pidä enää lainkaan paikkaansa. 

Sitten siihen arvonnan voittajaan, joka on arvottu Random.orgin avulla. Tangle Teezer harjan ja Invisibobble donitsit voitti Teija Hämäläinen. Voittajalle laitan sähköpostia voitosta. Onnittelut voittajalle ja kiitos kaikille arvontaan osallistuneille. Viikonloppuna taas tulossa uusi kiva arvonta. Tunnelmallista tiistaita !
Share:

4 kommenttia

  1. Jestas, että olikin kylmä! Minullakin oli sormikkaat aamulenkillä, pipoakin olisi tarvinnut <3

    VastaaPoista
  2. Kylmää on täälläkin, toivotaan, että pian lämpenee!
    Ihana pioni kuva ja onnea voittajalle!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig