perjantai 8. kesäkuuta 2018

BALMUIRIN SYKSY 18

syksy 18

muoti

balmuir


Balmuirin syksyn uutuudet esiteltiin uudella showroomilla muutama viikko sitten. Syksyksi on tulossa paljon aivan ihania juttuja, kuten BMuir cashmere lounge wear-mallisto. Mallisto on valmistettu hienoimmasta Inner Mongolian kashmirista. Mallisto sisältää neuleita, neuletakkeja, ponchon sekä housut. Mallisto on väreiltään luonnonläheinen ja ajaton sekä rento.


brunssi

brunssi

brunssi


Balmuir on viimeisen vuoden aikana kasvanut hurjasti. Henkilökunnan määrä on tuplaantunut ja omia liikkeitä on avattu kaksi Helsinkiin ja Ouluun. Tukholmaan avattiin toukokuussa liike ja samalla aukesi myös ruotsinkielinen verkkokauppa. Heinäkuussa aukeaa Rovaniemellä napapiirillä uusi liike. Varsin hyvin suomalaiselta perheyritykseltä, jonka tuotteita myydään muuten jo yli 40 maassa.


lippis

syksy 18

syksy 18


Balmuirin syksyn ja talven 18  mallisto on saanut innoituksensa Skotlannista ja uutuutena on myös Balmuirin oma tartaani-henkinen ruutukuvio, joka löytyy myös vuodevaatteista ja keittiötekstiileistä. Muita syksyn uusia tuotteita ovat uudet italialaiset silkkihuivit, baskerit, alpakanvillasta valmistetut lippalakit ja Italiassa käsintehdyt sateenvarjot nahkaisella kädensijalla. 


sisutus

kaulahuivi, laukku


Syksyllä myös Balmuirin tyylikäs ja laadukas laukkumallisto laajentuu uusilla tuotteilla ja väreillä. Balmuirille tuttuun tapaan huiveja ja kaulaliinoja sekä muita suosittuja tuotteita löytyy kaikissa väreissä. Itse ihastelin erityisesti laukkuja ja lompakoita, mustina tietysti. Sekä noita ihanan paksuja ja pörröisiä kauluhuiveja vaaleansinisenä ja vaaleanpunaisina. Myös lippalakit sekä uusi BMuir lounge wear kokoelma olivat ihania. 

No, onneksi syksyyn on vielä matkaa, mutta on kiva jo vähän suunnitella syksyn hankintoja etukäteen. Ehkä olsi paikallaan tehdä lista siitä mitä tarvitsen, niin jäisi heräte ostokset tekemättä. Ajoissakin kannattaa uuden kauden hankintoja tehdessä olla, sillä jostain kumman syystä, vaikka maailma on pullollaan ostettavaa, juuri ne tietyt kaikkien haluamat jutut loppuvat nopeasti kaupoista.
Mietitkö etukäteen tulevan kauden hankintoja ? Leppoisaa perjantaita !Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig