lauantai 9. kesäkuuta 2018

LIGHT PINK SUIT

kappahl

kappahl suit


Juuri nyt olen todella innoissani puvuista. Olen aikaisemmin mieltänyt puvut vain toimistotyyllin sopiviksi, mutta viime aikoina kauppoihin on tullot rennompia malleja, joita voi hyvin käyttää vaikka tennareiden ja teepparien kanssa. Näissä kuvissa näkyvä puku on KappAhlin kevään mallistosta ja saatu blogin kautta. Aivan ihanan värinen ja täydellinen keäpäiviin.


kappahl

summer outfit


Light pink summer suit KappAhl * // t-shirt Mos Mosh * sneakers Superga // bag Rebecca Minkoff // sunnies Furla


kappahl

aurinkolasit


Täytyy tunnustaa, että vähän palelin kuvien asulla perjantaina, sillä ilma muuttuui varsin tuuliseksi iltaa kohden. Kotoa lähtiessä mietin otanko trenssin tuohon päälle, mutta se tuntui jotenkin naurettavalta. Olisi kannattanut, jouduin sitten lainaamaan tyttäreltä villapaidan kotimatkaa varten. 


rebecca minkoff bag

kappahl


Eilisestä melkein jäätymisestä huolimatta, olin tänään niin reipas ja urhea, että lähdin 19 v. poikani mukaan uimaan stadionille. Ilma oli toki lämpöisempi kuin eilen, siitä huolimatta pysyttelin altaassa lämpöisessä vedessä ja lopuksi istuin pitkään saunassa lämmittelemässä. Mutta oli kyllä mukava reissu, ehkä tulee nyt mentyä useammin. Rentoa viikonlopun jatkoa kaikille !


* Saatu blogin kautta
Share:

4 kommenttia

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig