sunnuntai 24. kesäkuuta 2018

MUSTAVALKOINEN KESÄASU

kesä-asu

nanso, vagabond

nanso


White blouse Nanso * // wide leg pants Black Swan Fashion // black denim jacket Black Swan Fashion // sunnies Specsavers X Ivana Helsinki * // leather mules Vagabond // basket bag Ellos *


summer outfit

ellosPitkästä aikaa tuoreita asukuvia eiliseltä päivältä. Kuvat on siitäkin poikkeavia, että viimeksi blogin puolella on nähty mustavalkoinen asu toukukuun alussa, jos ei oteta huomioon viime kesän asuista kertovaa postausta. Oikeasti olen tietenkin usein pukeutunut myös mustavlkoiseen tai kokonaan mustaan, mutta asut ovat olleet joko jo täällä nähtyjä tai sitten ei ole ollut kuvaajaa.


nanso

nanso


Kuvien asusta tykkäsin hurjasti ja olen pukenut sen myös kerran aikaisemmin päälleni, silloin mustan farkkutakin tilalla oli Zaran pellavatrenssi ja korikassin tilalla Rebecca Minkoffin pikkulaukku. Se sopi paremmin kaupungille, kuvien asulla käväisin ihan vaan lähikaupassa.

Valkoien paita ja mustat housut saattaa olla hieman tylsäkin, mutta tämän Nanson paidan kanssa sitä huolta ei ole, sillä paidan leikkaus on sen verran erikoinen. Sanoinko jo, että rakastan noita hauskoja hihoja ? 

Toivottavasti teillä on ollut mukava ja rentouttava juhannus ? Suloista sunnuntaita !


* Saatu blogin kautta
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig