maanantai 25. kesäkuuta 2018

KORA ORGANICS

natural cosmetic

luonnonkosmetiikka


KORA Organics on laadukas luonnonkosmetikka brändi, jota luotsaa huippumalli Miranda Kerr. Suomessa tuotteita saa Stockmannilta sekä myymälöistä että verkkokaupasta ja maailmalla tätä myy mm. luksusbrändien nettikauppa Net-A-Porter. Viime aikoina on tullut markkinoille paljon näitä laadukkaampia luonnonkosmetiikka brändejä, jotka mielestäni haastavat selektiivisen kosmetiikan ja ovat monesti ihan yhtä laadukkaita niin ulkonäön kuin toimivuudenkin osalta. Hintakin on tietysti korkeampi kuin useimmissa muissa luonnonkosmetiikka brändeissä.


natural cosmetics


Minulla on nyt käytössä sarjan tuotteista Noni Glow Eye Treatment Oil-silmämympärysöljy, joka tasoittaa, kirkastaa ja sävyttää silmien aluetta. Pienessä pullossa on kätevä roll-on ja tuote tuntuu todella riittoisalta, muutaman viikon käytön jälkeen tuote ei näytä juurikaan vähentyneen. Neste tuntuu ihanan virkistävältä iholla, muttei kuitenkaan ole liian öljyinen, sillä meikki pysyy tämän päällä hyvin.


luonnonkosmetiikka


Toinen testissä oleva tuote on ruusua ja nonia sisältävä käsivoide Rose and Noni Dailu Hand Cream. Kevyt ja helposti levittyvä sekä kädet ihanan pehmeiksi tekevä tuote. Plussa riittoisasta pakkauksesta, sillä tässä putkilossa on 100 ml. Tuotteessa on aromaattinen sekoitus luonnon eteerisiä öljyjä, jotka erityisesti vaikuttavat kynsillä ja kynsinauholla, raviten niitä tehokkaasti. Tässäkin tuotteessa on siis tuota Noni-hedelmästä uutettua teho-ainetta, jota käytetään myös superfoodeissa.


natural cosmetics


Kolmantena tuotteena olen testannut Hydrating Moisturizer-kosteusvoidetta, joka sopii erityisesti kuivalla iholle. Tämä on oma suosikkini, sillä voide on ihanan kevyt ja silti ravitseva. Monesti kuivan ihon voiteet ovat paksuja ja ikäänkuin jäävät ihon pintaan, sitä kuitenkaan kosteuttamatta. Tässä ei ole sitä vikaa vaan tuote tosiaan imeytyy ihoon hetkessä jättäen sen pehmeäksi. Meikki levittyy tämän päälle hyvin, eikä voide rullaudu ikävästi.

KORA Organicsin tuotteet ovat siis kaikki hajusteettomia, vegaanisia ja vastuullisesti tuotettuja, eikä niitä ole testattu eläimillä. Sanoinko jo, että plussa tuotteiden kauniista ulkoasusta ja käyttömukavuudesta ? Onko KORA  Oraganics sinulle tuttu ? Käytätkö luonnonkosmetiikkaa ? Mukavaa maananataita !


* Tuotteet saatu blogin kautta

Share:

2 kommenttia

  1. Rakastan tota voidetta, se on ihan loistava meikin alla pintakuivalla iholla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoin, voide on ihanan kevyt, mutta silti ravitseva :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig