tiistai 19. kesäkuuta 2018

JUHANNUS KUKKIA

kesän kukkia

home


Pitkästä aikaa taas sisustuspostaus tai oikeastaan kukkapostaus. Joistakin asioista innostuu niin, että on pakko kuvata ihan heti. Niin kävi tänän näidän kukkien kanssa. Kävin aamulla yhdessä pressissä ( siitä lisää myöhemmin, mutta instan puolelta löytyy jo tietoa @sarasblogi ) ja sain valita 7 erilaista kukkaa juhannukseksi.


interior

white home


Ensin laitoin kaikki kukat yhteen maljakkoon, mutta sitten muistin nähneeni jossain kuvan jossa kukat pn yksitellen rivissä pienissä pulloissa / maljakoissa. Omasta kaapista onneksi löytyi pieniä lasipulloja maljakoiden lisäksi ja sain jokaiselle kukalle oman maljakon.


scandi home

koti


Voi että, miten tykkään lopputuloksesta ! Kukat voivat olla rivissä kuten kuvissa tai maljakot voi koota yhteen rykelmään. Miksei myös voisi ripotella kukkia ympäri kotia. Huomaatteko kuinka olen valinnut juhannuskukkani värien mukaan ? Yksi sininen, kolme valkoista ja kolme vaaleanpunaista, kaikki lempivärejäni.


sisustus

sisustus


Millaisia kukkia sinä rakastat ? Kokoatko mielummin suuren kimpun vai riittääkö yksi kaunis kukka ? Tunnelmallista tiistai-iltaa kaikille !
Share:

4 kommenttia

 1. Mä tykkään kanssa ripotella, joten tykkäsin tosta asetelmasta pöydällä kovasti. Valkoiset kukat ovat eniten mieleeni, mutta ostan muitakin värejä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukat on ihania ja varsinkin näin kesällä. Valkoinen on munkin suosikki :)

   Poista
 2. Ihania <3

  Tykkään myös tuosta tyylistä laittaa erilaisiin pikkumaljakoihin kukat.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig