maanantai 28. toukokuuta 2018

SYKSYN VÄREJÄ VILLA TREMONDOSSA

villa tremondo

villa tremondo

villa tremondo


Toissa viikolla käväisin Villa Tremondossa pressipäivillä katselemassa tulevan syksyn uutuuksia. Yllä olevissa kuvissa on suloisia Rosemunden tuotteita. Mallistoon kuuluu tyylikkäitä mekkoja, ylellisiä neuleita ja pehmoisa toppeja. Rosemundelta lyötyy myös upeita laukkuja ja lompakkoja. Väripaletti on aikuisen naisen makuun tyylikkään hempeitä pastelleja sekä juhlakauteen tietenkin mustaa ja syvänpunaista.


pressipäivät

villa tremondo


Päivä oli muuten super kuuma ja oli aivan ihana nauttia keveästä buffetista ja raikkaista juomista. Villa Tremondon tilat ovat todella kauniit ja ihanasti sisustettu. Siellä ei yksinkertaisesti tiedä mitä katselisi, koska kaikki on niin kaunista.


villa tremondo


Paul's Boutiquelta on syksyyn tulossa taas aivan ihania laukkuja. Vaaleanpunaista, harmaata ja tietenkin niitä räväköitä värejä, joista lontoolais brändi tunnetaan. Paul's Boutiquen laukut muodostavat aina ikäänkuin sarjan, samaa kuosia saa monen mallisena ja myös lompakkoja löytyy jokaiseen laukkuun sopivana. Laukut ovat lisäksi keveitä, kestäviä ja sopivat säähän kuin säähän.


villa tremondo

villa tremondo

villa tremondo

villa tremondo


Oma suosikkin on tanskalainen Second Female, jolta löytyi syksyyn aivan upeita värejä. Keltaista, punaista, sinistä ja lilaa. Second Femalen kid mohair- neuleet ovat aivan mielettömän pehmeitä ja brändilla on myös todella kauniita paitoja ja mekkoja. Ja kuten kuvista näkyy jatkavat kukkakuosit vahvasti vielä syksyllä.  Yksinkertaisten mallejen lisäksi löytyy röyhelöitä ja jännittäviä leikkauksia.


villa tremondo

villa tremondo

villa tremondo


Mos Moshilta löytyy syksyyn tuttuun tapaan makeita farkkuja. Muuten brändin syksyssä on paljon tummia sävyjä ja tietenkin mustaa. Mos Moshilta on syksyyn tulossa paljon erilaisia jakkuja ja housupukujakin. Veikkaampa, että syksyllä näemme bleiserien uuden tulemisen .


villa tremondo


Kanadalainen Joseph Ribkoff on tunnettu laadukkaista juhlapuvuistaan. Merkillä on laaja valikoima toinen toistaan upeampia mekkoja niin arkeen kuin juhlaankin. Erikoista näissä Josepg Ribkoffin vaatteissa on niiden mukavuus ja istuvuus kaiken kokoisille ja mallisille naisille. Vaatteet eivät rypisty, joten sopivat myös matkoille mukaan. Jospeh Ribkoffin syksyyn kuuluu paljon mustaa ja valkoista sekä jännittäviä printtejä.


villa tremondo


Gustavin syksyn mallistoon kuuluu upeita värejä ja kuoseja. Merkin vaatteet ovat ylellisiä ja hienostuneita. Gustavin vaatteissa jokainen huomataan, sillä näissä ei ole mitään yksinkertaisen huomaamatonta. Nämä jos mitkään eroavat ketjuliikkeiden tuotteista kaikin tavoin.

Kaiken kaikkiaan on kuulkaa tulossa upea syksy muodin osalta. Vaikkei kesä ole vielä edes kunnolla alkanut odotan jo nyt syksyä. Syksyllä aion nimittäin pukeutua jakkuihin ja pukuihin, kääriytyä taas niihin pehmeisiin neuleisiin, villakangastakkeihin ja nilkkureihin. Saa nähdä mikä on syksyn yllättäjä. Nyt se on ollut kukkakuosit ja hempeät värit. Mahdanko syksyllä innostua jostain ihan uudesta väristä vai palaanko tuttuun tapaan mustaan ? Innostuitko jostain uudesta syksyn väristä ? Syksyisistä kuvista huolimatta aurinkoista viikkoa kaikille !
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig