torstai 31. toukokuuta 2018

DABBA FLORAL WATER

luonnonkosmetiikka


Blogin myötä olen tutustunut ja innostunut kokeilemaan erilaisia kosmetiikkatuotteita. Omaa sydäntä lähellä on ihonhoito, sillä kaiken pohja on hyvin hoidettu iho ja näin vanhemmalla iällä se erityisesti korostuu. Erityisen innostunut olen myös luonnonkosmetiikasta, sillä en oikeasti halua laittaa iholleni mitä tahansa tuotteita. Ja ilokseni useimmiten luonnonkosmetiikka onkin toiminut ihollani hyvin.


luonnonkosmetiikka


DABBA on latvilainen luonnonkosmetiikka yritys, jonka tuotteissa on pohjoisen luonnon kukkia. DABBA Heather Floral Water on valmistettu kanervan kukkavedestä ja siinä tuoksuu pohjolan mäntymetsikkö. Tätä tuotetta käytetään iholle aamuin ilooin ennen muita hoitotuotteita, sillä se valmistaa ihon vastaanottamaan niin seerumit kuin kosteusvoiteet ja samalla tehostaa niiden vaikutusta iholla. DABBA Heather Floral Wateria voi suihkuttaa myös päivän mittaan iholle kosteuttamaan.


luonnonkosmetiikka


DABBA Deepwater Brightening Booster öljytöntä seerumia käytetään iholle aamuin illoin ennen kosteusvoidetta. Tuote sisältää tiivistettyä kukkavettä, uutetta kukista ja hyaluronihappoa. DABBA Deepwater Brightening Booster tasoitaa ihon sävyä ja vaalentaa tummia läiskiä. Lisäksi se elävöittää ja kiinteyttää ihoa. 

Olen käyttänyt molempia tuotteita aamuin illoin nyt parin viikon ajan. Ensi alkuun pidin DABBA Floral Waterin tuoksua liian voimakkaana, mutta se haihtuu nopeasti, eikö ole kuitenkaan häiritsevä. Jo tämä yksn tuntuu ihanan kosteuttavalta iholla. Annan veden imeytyä rauhassa ja levitän sen jälkeen DABBA Deepwater Brightening Boosterin. Seerumi todella kosteutta ihon ja iho tuntuu pehmeältä ja kosteutetulta koko päivän. Omasta mielestäni ihon sävy on tasaisempi ja muutama ihossa ollut tumma läiskä on vaalentunut. Kiinteämmiltäkin kasvojen iho tuntuu. Loistotuotteita siis, varsinkin tuo seerumi. Tykkään myös tummista lasipulloista, joihin tuotteet on pakattu. Onko DABBA sinulle tuttu luonnonkosmetiikka brändi ? Tunnelmallista torstai-iltaa !


* Tuotteet saatu blogin kautta
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig