perjantai 18. toukokuuta 2018

MON/SUN home spa

home spa

spa


Tällä viikolla olen kaikkien muiden kiireiden lisäksi ehtinyt juoksemaan presseissä. Yksi niistä oli Helsinki Day Span harmoonisissa tiloissa aamiaisen merkeissä. MON / SUN  on pohjoismainen kodinspa brändi, jonka tuotteet luovat rauhallisen hetken arkeen. 


helsinki day spa

helsinki day spa

ihonhoito


MON / SUN home spa tuotteista löytyy laadukkaita ihonhoito tuotteita niin vartalolle kuin mielellekkin viikon jokaisena päivänä. Tuotteiden kaunis ja yksinkertainen ulkoasu täydentää skandinaavista sisustusta. 


spa

home spa


MON / SUN home spa tuotteet ovat Ruotsissa tuotettuja ja vegaanisia. Tuotteiden tuoksumaailma on hyvin pohjoismainen ja hillitty; tuotteissa tuoksuu sade ja metsä hienostuneesti. Nytkin tätä kirjoittaessani lempeä Bright Daylight tuoksukynnttilän tuoksu leijailee ympärilläni. Kaikilla tuotteilla on aivan hurmaavat nimet, vai mitä sanotte tuosta Whenever Washista ? MON / SUN tuotteet ovatkin arjen luksusta jokaiseen päivään; maanantaista sunnuntaihin. Tuotteet ovat muuten  tulleet eilen myyntiin ainakin Kickseihin. Rentouttavaa perjantaita  !


Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig