keskiviikko 16. toukokuuta 2018

FLOWER DRESS

mekko, trenssi

kevätmekko


Jos joku olisi vuosi siiten sanonut, että pukeudun tänä keväänä kukkiin, en olsi uskonut. Mutta totta se on, kukallisia vaatteita on ilmestynyt vaivihkaa vaatekaappiini, ensin yksi sitten toinen ja nyt niitä on jo oikea kokoelma. Ja kuvitelkaa, että oikeasti viihdyn niissä. Minä, joka rakastan pukeutua mukavasti, yksinkertaisesti ja mustaan. Nyt viihdyn jopa asuissa, joissa ei ole laisinkaan mustaa. Ja tiedän etten ole yksin, sillä olen huomannut myös muiden mustiin pukeutuvien ottaneen värit ja kuosit omakseen tänä keväänä. Hyvästi tylsästi pukeutuvat minimalistit. No, ainakin nyt kesän ajaksi.


mos mosh

spring and sun


Linen trench coat Zara // flower dress Mos Mosh * from Dots // bag Diane von Furstenburg // sunnies Karl Lagerfeld * // loafers H&M // watch Cluse *


flower dress from mos mosh

mos mosh


Kuvien kukallinen mekko on Dotsista ja se on Mos Moshin mallistoa. Mekko on mukava ja sopiva vaikka töihin, sillä siinä on vuori. Vuorettomat kesämekot voivat monesti olla vähän hankalia ja paljastavia esimerkiksi auringonvalossa. Tässä sitä huolta ei ole.

Laukku on vuosia sitten ostettu Diane von Furstenbergin, joka nielee ihan mielettömän määrän tavaraa sisäänsä. Laukun sininen väri muuttuu jännästi eri valossa ollen välillä kirkas sininen välillä taas lilaan taittuva. Laukun huono puoli on sen painavuus, nahka on paksua ja laadukasta, mikä toisaalta tekee siitä hurjan painavan. Ja kun sinne siis mahtuu sisään todella paljon, tuntuu välillä että kannan kiviä mukanani. Kangaskasseissa on hyvät puolensa, vaikkeivät ne näyttäviä ole ja jäävät siksi asukuvieni ulkopuolelle useimmiten.


trenssi, mekko, loaferit

trench coat, flower dress


Kuvien asulla vietin äitienpäivää. Kuumasta ilmasta johtuen takkia ei sitten oikeasti tarvittukkaan, mutten osannut sitä kotiinkaan jättää. Nyt pikkuhiljaa sitä alkaa uskomaan, että ulkona on oikeasti lämmin eikä takkia tarvita edes aikaisin aamulla töihin mennessä. Jippii kesä on täällä ja toivottavasti lämmin ja aurinkoinen sää jatkuu pitkään. Aurinkoista keskiviikkoa kaikille !


* Saatu blogin kautta
Share:

8 kommenttia

 1. Kaunis mekko ja minusta on kiva nähdä päälläsi muutakin kuin mustaa :) Haaleat pastellit sopivat hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin mekko kaunis, haaleat pastellit sopivat usein meille suomalisille. Kiitos <3

   Poista
 2. Ihastuttavan ilmavan näköinen mekko. :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis mekko, väri on aivan ihana ja röyhelöiset hihat kiva yksityiskohta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tykkään itsekin noista hihoista ja väri on myös kaunis.

   Poista
 4. Kaunis mekko, sopii sinulle todella hyvin. Kukkia, mutta jotenkin juuri sopivan hillitty. Oma mielikuva kukkamekosta on usein hyvinkin värikäs, tämä oli mielyttävän harmoninen.

  Upeaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Mekon väri hillitsee kivasti melko voimakasta kuviota. Tykkään myös siitä, että sävyt ovat kylmiä.

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig