maanantai 16. huhtikuuta 2018

WHAT I WORE ( ja arvonnan voittaja )

kevätasu

kappahl, mango, ecco


Vaaleanpunainen kevyt villakangastakki oli ylläni koko viime viikon. Takki on sopiva kevyenkin puseron kanssa, ei tarvitse palella aamun viileydessä. Kuvat ovat toissa viikolta, joten voi kai sanoa, että takki on melkein aina ylläni juuri nyt. No tänään sataa vettä, joten joudun valitsemaan jotain ihan muuta, kenties kokomustaa ja vedenkestävää. Loppuviikoksi on luvattu niin lämmintä, että ehkä pukeudun jo trenssin tai nahkatakkiin. Siitä se kevät sitten oikeasti alkaa.


kappahl, mango, ecco

ellos


Viime aikoina olen myös päivittäin käyttänyt blogin kautta saamaani Agnes Cecilian * nahkalaukkua. Laukku on yksinkertainen, tyylikäs ja nahka on todella laadukasta. Lisäpinnat siitä, että pienestä koosta huolimatta laukku on melko tilava.


kappahl, mango, ecco

wool coat, black pants


No, muuta sitten arvonnan voittajaan, joka on arvottu Random.orgin avulla. Ray-Ban Aviator aurinkolasit voitti itselleen Taija, voittajalle laitettu viestiä ja kiitos kaikille arvontaan osallistuneille ! Ensi kuussa taas tiedossa uusi kiva arvonta, olethan mukana silloinkin. Vesisateesta huolimatta ihanaa viikon alkua kaikille !


wool coat

villakangastakki


Wool coat KappAhl * // black pants Mango // socks Wolford * // sneakers ECCO * // wool scarf Tie Rack // bag Agnes Cecilia * // sunnies Specsavers X Ivana Helsinki

* Saatu blogin kautta / Mainoslinkkejä


Share:

4 kommenttia

 1. Olen alkanut haaveilemaan vaaleanpunaisesta takista, ja nyt vielä enemmän <3

  Ja tuo laukku, I love it!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaaleanpunaiseen takkiin on aina ilo pukeutua ;) Laukku on todellakin <3

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig