perjantai 9. maaliskuuta 2018

SWEET HEART

second female, zara


Värit 
Näyttää vähän siltä, että värit hiipivät hitaasti, mutta varmasti vaatekaappiini takaisin. Kuvien kengät lähtivät mukaani Zarasta, ihan yllättäen. Menin ostamaan t-paitaa, sitä valkoista, jossa on teksti punaisella ( tästä tuli must have viime viikolla ), ja sitten näin nämä kengät. Se oli kuulkaa rakkautta ensi silmäyksellä, tapahtuu nykyään harvoin itselleni, mutta onneksi kengät olivat tosi edulliset. Tämä on aina tärkeä pointti tälläisissä heräteostoksissa, niinkuin tiedätte.


zara


Neuleet
Yksi syy kenkien ostoon oli se, että ne sopivat täydellisesti uuteen neuletakkiini, joka on Dotsista. Suloisen pehmeä mohairista ja villasta valmistettu neuletakki on Second Femalen * Brook, jota aina aina mallistossa, vain värit vaihtelevat kauden mukaan. Brookia saa myös neulepaitana.

Neuleet ovat meidän ilmastossa tarpeellisia ympäri vuoden ja niitä itseltäni löytyy mustan ja harmaan lisäksi myös muutama sininen, valkoisia sekä sitten näitä hempeitä pastellisävyjä. Pastellisävyistä tykkään erityisesti kevättalvella, niissä on ikäänkuin lupaus kohta saapuvasta keväästä.


dots helsinki


1980's & 1990's
Nuo menneet vuosikymmenet ovat taas meidän kaikkien ihastukseksi ( kauhuksi ) palanneet muotiin. Varmaan siksikin ostin nuo kengät, sillä kotiin tultuani tajusin omistaneeni samantyyppisiä jo aiemmin. Ja useissa eri väreissä. 1980- luvulla todellakin pukeuduin väriehin ja monet tuon ajan muodissa olleet jutut näyttävät taas palanneen. Varmaan kulkaa ostan sen vyölaukunkin, se on jo nittäin alkanut kummittelemaan mielessäni. 

Jos muistan oikein siirryin mustiin vaatteisiin viimeistään 1990-luvun puolivälissä. Sitten menikin useita vuosia mustissa, mutta 2000-luvulla käytin jonkin verran värejä; pastelleja ja pinkkiä. 
second female, zara


Oma tyyli
Tykkään aina miettiä etukäteen, miten rakennan tulevan kauden tyylini. Tänä keväänä aion kokeilla värejä, tyylejä ja yhdistelmiä hieman rohkeammin kuin viime vuosina. Mustaa ja yksinkertaisia asuja en aio kokonaan hylätä, ne ovat hyviä niinä päivinä kun ei ole aikaa tai halua pukeutua niin, että sinut huomataan. Joskus jokainen haluaa olla huomaamaton ja siihen musta sopii oivallisesti.

Yksi idea käyttää kenkiä on tietysti yhdistää se tuohon syötävän suloiseen Second Femalen neuletakkin. Asiallisen asusta saa mustilla housuilla ja valkoisella paidalla. Kengät ja neuletakki sopivat myös täydellisesti uuteen kevätmekkooni, jota jo eilen testailin yhdessä tilaisuudessa ja olin kuulkaa ainoa, joka ei ollut pukeutunut mustiin. 

Printti teepparin ja farkkujen kanssa kengät vievät ehkä ajatukset eniten 80-luvulle. Sellaisessa asussa muistan kulkeneeni usein. Nythän farkutkin ovat samanlaisia kuin menneinä vuosikymmeninä. Pillifarkut ovat kuulemma ihan out.


second female, zara


Muistithan jo osallistua ihanan kevät laukun arvontaan, mukaan arvontaan pääset tästä linkistä . Mikä sinua innostaa tulevan kauden muodissa ? Rentouttavaa viikonloppua kaikille !


* Saatu blogin kautta
Share:

4 kommenttia

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig