keskiviikko 7. maaliskuuta 2018

KUKKAMEKKO JA FARKUT

ellos

kappahl, zara


Kerrospukeutuminen Suomen oloissa on miltei välttämättömyys. Itse olen vallan ihastunut uuteen trendiin, jossa mekon alle puetaan housut. Tykkään käyttää mekkoja, mutta koska palelen helposti, tuntuvat pelkät sukkikset usein liian kylmiltä. Kun vielä mekon päällä vetäisee ylisuuren neuleen ei varmasti tule kylmä.


kappahl, zara, samuji, agnes cecilia

ellos


Kuvien punainen kukkamekko KappAhlilta on hurmannut minut täysin, siitäkin huolimatta että se on punainen. Se päällä olo on aina jotenkin niin iloinen ja pirteä olo. Kuvien asu oli ylläni viime perjantaina ja tykkäsin siitä niin paljon, että se päätyi ylleni myös lauantaina. Mustan kanssa punainen näyttää tosi tehokkaalta, mutta kevään tullen yhdistän punaista farkunsiniseen ja valkoiseen. Olen niin iloinen, että olen löytänyt värit uudestaan pukeutumiseeni. Kyllähän se tuo vaihtoehtoja paljon enemmän kuin kokomustaan kääriytyminen.


dress, jeans ovesize knit, beanie

winter outfit


Parka coat M51 // flower dress KappAhl * // oversize knit Zara // jeans KappAhl * // beanie Samuji // sunnies Spexsavers X Ivana Helsinki * // leather ankle boots Zara // leather bag Agnes Cecilia Ellos

Kuvien musta nahkainen laukku on Elloksen uuden merkin Agnes Cecilian. Aika täydellinen, eikö vain ? Ihastuin myös brändin kenkiin, kuvia pressistä löydät täältä. Ehdottomasti aioin hankkia kevääksi punaiset tai ainakin vaaleanpunaiset kengät. 

Ajatelkaa kevät on jo täällä, vaikka ulkona on vielä kylmä ja luntakin riittää myös täällä Helsingissä, niin ihan kohta on läämintä ja lumet sulavat pois. Voi taas pukeutua trenssiin, nahkatakkin ja bleisereihin, sujauttaa jalat kevätkenkiin ja kulkea paljan säärin. En malta odottaa. Odotatko sinäkin jo kevättä ja kevyempää pukeutumista ? Kivaa keskiviikkoa kaikille !


* Saatu blogin kautta
Share:

10 kommenttia

 1. Mää en kestä! Taas niin ihana kokonaisuus! Voisin vaikka heti kopioida tän itselleni <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Reetta <3 Sun tyyliin sopisi niin hyvin mekko + farkut :)

   Poista
 2. Ihana kokonaisuus minustakin, tykkään! <3

  VastaaPoista
 3. Punainen mekko on kivan piristävä. Kiva tuo mekon ja farkkujen yhdistelmä, vaikka itse en sitä oikein luontevasti osaa käyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asussa on kyllä vähän sellaista boheemia tunnelmaa, ei ihan joka tilanteeseen sovi.

   Poista
 4. Niin ihana yhdistelmä, ja varsinkin tämän talven keskellä 😁 Ja kyllä, todellakin odotellaan kevättä, kesää ja lämpöä 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Siru :) Tänään oli taas niin kylmä tuuli, palelin ihan hirveesti. Todellakin kevät saisi jo tulla !

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig