keskiviikko 27. joulukuuta 2017

VUODEN 2017 ASUJA 3/3
Uuteen vuoteen on enää muutama päivä, joten tässä ovat loppuvuoden 2017 asut. Aikaisemmat kooste asupostaukset löytyvät täältä ja täältä. Tässä postauksessa tosiaan ovat omat lempparini loppuvuodelta. Ylin kuva on muistaakseni syyskuun alusta, jolloin vielä oli aika lämmintä. Bleiserin alla tosin on jo Nanson puuvilla/villaneule lämpöä tuomassa. Toisen kuvan asu on aika epätyypillinen itselleni, sillä hame on lyhyempi kuin mitä yleensä käytän, siitä huolimatta tykkäsin asusta kovin. Väljän yläosan kanssa lyhyempikin hame toimii minusta kivasti, varsinkin kun päällä on pidempi trenssi.

Kolmannessa kuvassa ylläni on KappAhlin Limited Edition malliston hurmaava vaalenpunainen villakangastakki. Käytin takkia jo alkusyksystä, vaikka olisi vielä pärjännyt trenssilläkin, sillä se on yksinkertaisesti ihana. Neljännessä kuvassa on jo vuosia vanha Mangon kultanappinen takki, josta en raaski luopua, siinä on vaan jotain tosi kivaa. Se toimii takeistani ehkä parhaiten tuon kipparilakin kanssa, joka on välillä käväissyt kirpparikassissa ja aina sieltä palannut takaisin käyttöön. Ehkäpä sitten vaan pidän sen.

Kaksi viimeistä asua ovat jo selkeästi talvi-asuja ja tämän näköisenä kuljen nytkin. KappAlin vihreä untuvatoppatakki päällä ei tarvitse palella, usein puen sen alle tosi kevyesti esim. pelkän paitiksen, koska vielä ei ole ollut oikeasti kylmä. Samujin harmaa villapipo on ollut loppuvuoden suosikki, se on lämmin myös tuulisella säällä, muttei liian kuuma. Sininen villakangastakki minulla on ollut useita vuosia, je edelleen se on yksi käytetyimmistä takeistani. Sopii kivasti farkkujen kanssa, mutta tyylikäs myös kokomustan asun kanssa. Itse pidän kaikista näistä asuista, olisi kiva kuulla mikä on sinun suosikkisi ? Kivaa keskiviikkoa kamut !


Share:

4 kommenttia

 1. Kauniita asukokonaisuuksia.

  Sinulla Sara on tyyli hallinnassa ja näitä postauksia on aina kiva katsella ja hakea inspiraatiota omaan pukeutumiseen.

  Kivaa loppuvuotta!

  VastaaPoista
 2. Kiitos :) Inspiroiva pukeutuja olet sinäkin, puolin ja toisin saamme vinkkejä toisiltamme.

  Ihanaa loppuvuotta myös sinulle !

  VastaaPoista
 3. Sulla on aina kauniita asuja, oma suosikkini on tuo viimeinen asu, raikas ja tyylikäs.

  Mukavaa loppuvuotta Sara !

  - Katja

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig