lauantai 2. joulukuuta 2017

VILLATAKIN VAIHTOEHTO
Talvella tulee usein pukeuduttua neuleisiin; villapaitoihin tai villatakkeihin, jos yllä on lämmin takki saattaa se leudolla ilmalla olla kuitenkin hiukan liikaa. Villatakin vaihtoehdoksi sopii hyvin  Nansolta saamani kauniin harmaan Huurre jakku, joka on lämmintä ja pehmeää puuvilla-modaali-villaneulosta. Huurre jakkua saa myös mustana. Jakku on ihanan kevyt, tämän voisi ottaa myös matkalle mukaan ja käyttää viileässä hotellihuoneessa aamutakkina sekä lämpöisämmällä ilmalla päällystakin asemasta. Varsin monikäyttöinen vaatekappale siis.

Olen käyttänyt Huurre jakkua kokomustan asun kanssa, valkoisen t-paidan ja farkkujen kanssa ja kuvissa jakun parina on Zaran musta tekonahkahousut sekä blogissa jo nähty Nanson Muisto paita. Pikkukengät toki ovat kuvausta varten, oikeasti käytän tietysti tähän vuodenaikaan nilkkureita. 

Täällä jatketaan viikonlopun viettoa rennoissa merkeissä villasukat jalassa. Päivä on kulunut kaikenlaisten mukavien juttujen parissa ja huomenna aioin tehdä vähän blogitöitä ensi viikkoa varten, pari muutakin kirjallista työtä odottaa sekä käydä ostamassa joulukuusen. Ei tietenkään mitään suurta vaan sellaisen pienen ruukkukuusen, jonka voi keväällä laittaa parvekkeelle ( jos onnistuu pitämään kasvin hengissä kevääseen asti ). Miten teidän viikonlopun vietto on sujunut ? Leppoisaa lauantai-iltaa kaikille !Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig