perjantai 1. joulukuuta 2017

HELLO DECEMBER ( ja joulushoppailu vinkkejä )Aamulla satoi vettä ja oli masentavan pimeää, mutta päivän mittaan sade muuttui lumeksi ja kaupunki muuttui valkeaksi ainakin hetkeksi. Postauksen kuva on muutaman vuoden takaa Tuomaanmarkkinoilta, joka aukeaa huomenna. Eilen kulkiessani siitä ohi olivat kojut jo paikoillaan ja alueen valot loistivat kauniisti. 

Havis Amandan aukiolla on jo avoinna Mantan joulumarkkinat ja siellä voi piipahtaa aina 9.1 asti. Myyjinä ovat Kauppatorilta tutut myyjät.

Kaapelitehtaalla on tämän viikonlopun ajan Ornamon Design joulumyyjäiset, jossa kotimaisen designin ja taidekäsityöläisyyden ammattilaiset myyvät tuotteitaan. 

Aleksanterinkatu 11 on XMAS GARAGE pop-up myymälä aina 23.12 asti. Myymälätila on 800 neliötä ja mukana on yli 60 yritystä omilla tuotteillaan. 

TRE CHRISTMAS MARKET on auki Aleksanterinkatu 17 ja valikoimissa on 150 suomalaista brändiä. 

Itse tykkään erityisesti shoppailla joulun aikaan myyjäisissä ja pop-up liikkeissä. Niissä on ihan eri tavalla tunnelmaa kuin tavarataloissa ja kauppakeskuksissa. Alennusmyyntien aikaan suosin enemmän nettikauppoja. Jos taas etsin jotain tiettyä tuotetta tai siis jotain josta haaveilen mutta en oikein tiedä minkälaisen ostaisin menen tavarataloon  tai kauppakeskukseen, joissa on suuri valikoima ja voin kerralla helposti vertailla niitä keskenään. Kivijalka myymälöistä taas ostan kun tiedän tarkaan mitä tahdon esim. jonkun tietyn brändin tuotteen. Mistä te shoppailette joululahjoja ? Rentoa viikonloppua ja lumista joulukuuta !
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig